Getuigenissen

Vrijdag kwam de expert langs, en de woensdag erna stond het bedrag al op mijn rekening.

Geteugenissen

Al sinds 1977 ben ik klant bij DVV, en ik ben altijd tevreden geweest. DVV heeft me zelfs eens aangenaam verrast, na een schadegeval door hagel. Een expert stelde toen de schade vast op vrijdag, en de woensdag erop stond het bedrag al op mijn bankrekening. Ik was echt verwonderd, maar zo snel gaat het dus bij DVV.

Etienne B., Rotem


Mijn DVV-consulente doet voorstellen waar ik als klant ook daadwerkelijk beter van word.

Geteugenissen

Ik apprecieer mijn DVV-consulente Myriam Desmet in de Vierschaarstraat in Kortrijk enorm. Zij denkt altijd mee met de privésituatie van haar klanten en doet voorstellen waar ik als klant ook daadwerkelijk beter van word. Dankzij haar advies ben ik trouwens voor bepaalde verzekeringen van een andere verzekeraar naar DVV overgestapt.

Chantal T., Waregem

Het was zaterdagavond en onze DVV-consulent was een weekendje weg, maar toch stond hij ons te woord.

Geteugenissen

Een paar jaar geleden nam onze dochter op een zaterdagavond een deugddoend bad. Althans, dat was de bedoeling... Plots werd zij - en wij als huisgenoten- opgeschrikt door een luide knal. In de keuken, vlak onder de badkamer, stroomde het badwater door het plafond heen. Later bleek het om een gesprongen afvoerbuis van het bad te gaan. Nadat we van de eerste schrik bekomen waren, belden wij onze DVV-consulent. Hoewel het zaterdagavond was en hij op dat ogenblik op weekend in de Ardennen was, konden wij hem meteen bereiken. Heel vriendelijk en rustig stond hij ons te woord en gaf ons de nodige raad. Maandagmorgen nam hij terug contact met ons op en de zaak werd op een snelle én correcte manier behandeld en afgesloten. DVV: da's een geluk bij een ongeluk!

Kristel M., AartrijkeDeel dit