Sponsoring

DVV verzekeringen als sponsor

DVV verzekeringen zorgt altijd voor raad op mensenmaat, ook in onze activiteiten als sponsor. Zo engageren we ons voor thema’s die actief bijdragen tot een verminderd risico op ongevallen, schade en letsels. Daarnaast kunnen ook projecten die helpen om een gezondere en actievere levensstijl te promoten, op de steun van DVV rekenen.

Sponsoringbeleid van DVV

DVV verzekeringen selecteert streng bij het toekennen van sponsoring. Dat is ook nodig, omdat we willen dat de filosofie van ons bedrijf weerspiegeld wordt in de projecten die we steunen. Zo zijn motorsporten en sporten met een hoog risico op zware letsels bijvoorbeeld uitgesloten, omdat deze niet passen in onze missie om risico’s op ongevallen terug te dringen.

DVV Verzekeringen Trofee

Benieuwd of Wout Van Aert zich zal kunnen bewijzen als de nieuwe Sven Nys? Noteer dan alvast de DVV Verzekeringen Trofee in je agenda. DVV wordt namelijk de komende 2 veldritseizoenen de nieuwe titelsponsor van het mooiste regelmatigheidscriterium veldrijden in ons land! Ook van de Wereldbekermanche Veldrijden in Namen, de ‘UCI World Cup de Namur’, wordt DVV sponsor.

Lees alles over de DVV Verzekeringen Trofee

Le Beau Vélo de Ravel

Fietsen in de natuur is een gezonde en actieve bezigheid waar DVV ook graag zijn schouders onder zet. Daarom sponsoren wij Le Beau Vélo de Ravel, een reeks gezinsfietstochten met animatie voor jong en oud. Deze fietsentochten gaan door in de mooie natuur van Wallonië. Maar wees niet bang, ook als geen grote fan bent van de pittige Waalse hellingen kan je gerust meerijden. Le Beau Vélo de Ravel is immers fietsen op “ravels”: dat zijn oude treinlijnen die zijn omgetoverd tot fietspaden, en nagenoeg biljartvlak zijn.

Deel dit