DVV: voor wie?

Of je nu particulierzelfstandig ondernemer, bedrijfsleider of verantwoordelijke van een vereniging bent: je kunt er vanop aan dat je bij DVV altijd de producten vindt die jij nodig hebt. Ook voor een persoonlijke service, verzekerd door onze exclusieve DVV-consulenten, kan je bij ons terecht. Er zijn meer dan 300 DVV-kantoren in het ganse land, waar de DVV-consulenten voor jou klaarstaan. Bij DVV staat het menselijke aspect voorop: bij ons ben je een klant, geen dossier.

Contacteer nu een DVV-consulent

Dichtbij en professioneel

Al onze DVV-consulenten kennen hun producten door en door, en bieden je daarom altijd een oplossing op jouw maat aan. Daarbij houden ze rekening met jouw situatie, noden en wensen. Bij DVV zijn eerlijkheid en betrouwbaarheid geen sterke punten, het is een evidentie. 

Problemen of een schadegeval? Je DVV-consulent is er ook buiten de kantooruren voor jou. Een persoonlijke service en een snelle afhandeling van schadegevallen: op onze DVV-consulenten kan je altijd rekenen. 

Onze DVV-consulenten zijn jouw voornaamste gesprekspartners. Zij stellen alles in het werk om op jouw vragen te antwoorden en een oplossing te zoeken voor jouw problemen. Ze handelen proactief en ze zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken als de situatie dat vereist.

Wat jij belangrijk vindt

Jou aanmoedigen om uitdagingen aan te gaan en je plannen en dromen waar te maken in een samenleving die voortdurend verandert. Dat is onze visie op verzekeringen. Op elk moment in je leven kan je beroep doen op DVV voor de beste oplossing op verzekerings- en spaargebied. Net daarom verzekert DVV alles wat jij belangrijk vindt: 

  • Je eigendommen en patrimonium beschermen met klassieke verzekeringsproducten (vb. auto, woning).
  • Jouw aansprakelijkheid verzekeren (Familiale verzekering, Burgerlijke Aansprakelijkheid).
  • Je dromen financieren met hypothecaire kredieten op maat.
  • Je inkomen en dat van je naasten garanderen en beschermen, met levensverzekeringen en pensioensparen.
  • Je inkomen laten stijgen met investeringsproducten.

Kiezen voor DVV, dat is kiezen voor een vaste waarde op de Belgische verzekeringsmarkt

Bij DVV hebben we al meer dan 80 jaar ervaring in levens- en andere verzekeringen. Ons bedrijf groeide in de loop der jaren uit tot een vaste waarde en een niet te omzeilen verzekeringspijler op de Belgische verzekeringsmarkt. Onze missie? Raad op mensenmaat, wat er ook gebeurt.

Oorsprong

DVV zag het licht in 1929. De maatschappij, ontstaan uit het Algemeen Christelijk Werknemersverbond, heette destijds de Centrale Volksverzekering. Het eerste risico dat gedekt werd, was brand. Maar in de loop der jaren breidde DVV haar activiteiten uit naar andere verzekeringen en financiële producten.

Deel dit