Een zorg minder voor uw dierbaren

Bij uw overlijden zullen uw kinderen en kleinkinderen uw begrafenis moeten organiseren en betalen.
Gelukkig kan u hen de financiële zorgen besparen door een kapitaal te voorzien voor uw uitvaart.
Ook voor u vast een comfortabele gedachte...

U betaalt minder belastingen

Als u uw premies aftrekt in het kader van langetermijn- of pensioensparen, betaalt de fiscus u 30% terug in de vorm van een belastingvermindering. Lees de voorwaarden*

3 goede redenen om voor onze Uitvaart+ verzekering te kiezen

Geen medische formaliteiten

U kan in alle vrijheid intekenen op deze ‘levenslange overlijdensverzekering’. Zonder dat u naar een dokter moet en zonder een medische vragenlijst te beantwoorden (behalve bij een invaliditeit van meer dan 66%). Beter nog: het is nooit te laat om zo’n verzekering te nemen. Vanaf 18 jaar kan het voor iedereen.

Financiële gemoedsrust voor uw nabestaanden

De persoon die u hebt aangeduid, zal het bedrag ontvangen dat u hebt voorzien om de uitvaart te betalen. Los van het moment van uw overlijden, want u bent verzekerd van bij het begin.

Uw DVV-consulent is er voor u

Bij ons staat u er nooit alleen voor! En dus kan u ook op uw consulent rekenen om dit gevoelige onderwerp te bespreken. Zij of hij zal u helpen, bijvoorbeeld om te beslissen welk bedrag u wil verzekeren (tussen 2.500 en 15.000 euro) volgens de uitvaart die u wenst.

Daarom kiest u voor de Uitvaart+ verzekering van DVV Verzekeringen

Goed om te weten:

  • De eerste 2 jaar wordt een proportioneel deel van het verzekerde kapitaal uitgekeerd. Na de wachtperiode van 2 jaar ontvangen uw nabestaanden het volledige verzekerde kapitaal (na aftrek van eventuele belasting). Bij overlijden door ongeval wordt altijd 100% uitgekeerd vanaf de 1e dag.
  • U hebt de keuze uit periodieke premies of een eenmalige premie. Vanaf 70 jaar is enkel een eenmalige premie mogelijk.
  • De Uitvaart+ verzekering van DVV Verzekeringen is een overlijdensverzekering, afgesloten voor een levenslange duurtijd met een minimale duur van 10 jaar bij pensioensparen. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. Raadpleeg de voorwaarden van dit verzekeringscontract (franchise, gedekte goederen, limieten van de dekking enz.) en de commerciële fiche of ga langs bij een DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures.

Opmerkingen, vragen of klachten in verband met dit product?

De volgende overlijdens zijn niet gedekt:

  • Door zelfmoord in het 1e jaar.
  • Na een ongeluk bij deltavliegen of zweefvliegen.
  • Na een ongeluk bij valschermspringen of ballonvaren.