Plan je toekomst vanaf vandaag

Alleen gaan wonen is de eerste van vele stappen naar onafhankelijkheid. Bovendien blijft onze levensverwachting jaar na jaar stijgen. Hoe vroeger je dus begint met aan je toekomst te denken, hoe beter je er later van zult worden. DVV helpt je om je toekomst te plannen, of die nu veraf of dichtbij ligt.

Spaar voor je toekomstig huis

Je projecten nemen soms snel concrete vormen aan. En je kunt je er op voorbereiden. Zelfs als de aankoop van een woning nog niet aan de orde is, kan je toch al beginnen met in alle veiligheid een kapitaal op te bouwen. Met een spaarverzekering van DVV met gegarandeerd rendement.

Zijn je middelen beperkt? Geen probleem, je kiest zelf het bedrag van de premie. En wanneer je dan een huis wilt kopen, kan je je kapitaal gebruiken om de schuldsaldoverzekering van je hypothecair krediet mee te betalen. Bovendien geniet je een belastingvermindering.

Spaar voor later

Je pensioen, da’s voor jou de verre toekomst… Toch moet je de feiten onder ogen zien: waarschijnlijk zal je wettelijk pensioen niet volstaan om je huidige levensstandaard te behouden. En hoe vroeger je begint met sparen, hoe groter je kapitaal is als je de pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt. Toegegeven: het zou spijtig zijn als je dan niet kan genieten van alle vrije tijd die je op dat moment krijgt…

Pensioensparen bij DVV, dat is je oude dag verzekeren, maar ook elk jaar een fiscaal voordeel genieten! Je kunt tot 282 euro* per jaar terugkrijgen via je belastingen!

*cijfers van 2013

Deel dit