Meer info over

Je hebt in het verleden belegd in een van de onderstaande DVV-producten?
In deze rubriek vind je de financiële informatiefiches (FIF’s) alsook de algemene voorwaarden en het rendement van elk product.

Atlantica Invest

Atlantica Invest is een tak 21-beleggingsverzekering (of levensverzekering) met flexibele premies, een gegarandeerd kapitaal en een gegarandeerde basisinterestvoet (minimale belegging: 2500 euro).

Atlantica Plan

Atlantica Plan is een tak 21-beleggingsverzekering (of levensverzekering) met flexibele premies, een gegarandeerd kapitaal en een gegarandeerde basisinterestvoet (minimale belegging: 25 euro/maand).

Atlantica Maxima

Atlantica Maxima is een beleggings- of levensverzekering van tak 21 met flexibele premies.

Thalassa Invest

Thalassa Invest van DVV is een levensverzekering (tak 23) met flexibele premies en een rendement dat afhankelijk is van beleggingsfondsen (minimale belegging: 2500 euro).

Thalassa Plan

Thalassa Plan van DVV is een levensverzekering (tak 23) met flexibele premies en een rendement dat afhankelijk is van beleggingsfondsen (minimale belegging: 25 euro/maand).

Pensioensparen Klassiek (Tak 21)

Pensioensparen via een klassieke levensverzekering (tak 21) biedt minimale flexibiliteit. De bedragen van de premies zijn vastgelegd bij het begin van het contract en ook de intrestvoet is gegarandeerd voor de volledige duurtijd van het contract.

Langetermijnsparen Klassiek (Tak 21)

Langetermijnsparen via een klassieke levensverzekering (tak 21) biedt minimale flexibiliteit. De bedragen van de premies zijn vastgelegd bij het begin van het contract en ook de intrestvoet is gegarandeerd voor de volledige duurtijd van het contract.

Deel dit