Pensioenspaarsimulator

Bereken eenvoudig en snel het kapitaal dat je op 65 jaar zult ontvangen dankzij je tak 21 pensioenspaarverzekering Save 3 van DVV. Meer nog: ontdek meteen zwart-op-wit je belastingvoordeel. Pensioensparen via Save 3 bij DVV is slim én veilig, want het kapitaal is 100% beschermd en groeit elk jaar aan. Perfect dus om zorgeloos van je pensioen te genieten. Voor meer informatie, met name over de spaardoeleinden, de risico’s, de kosten en taksen van dit product, raadpleeg de informatiefiche en de algemene voorwaarden.

Je gegevens

   
Jaarlijks
Maandelijks
 
EUR  
(Max. 940 euro/jaar)
     

Dankzij onze simulator heb je geen glazen bol meer nodig om te weten wat pensioensparen oplevert. Ontdek het resultaat op basis van jouw gegevens.

Welk kapitaal zal je gespaard hebben bij je pensioen?

Als je gedurende [SPAARTIJD] een bedrag van [STORTING_BEDRAG] spaart, zijn dit de berekeningen voor jouw persoonlijke situatie.

Met winstdeling geschat op %
Je kapitaal als je 65 bent
Je nettokapitaal na belastingen
Je fiscaal voordeel
Je winst
Je rendement, met inbegrip van je fiscaal voordeel %

Modaliteiten van je contract

Geboortedatum
Duur
Frequentie van de stortingen
Eerste storting
Laatste storting
Fiscaal stelsel
Formule Save 3

Bescherming in geval van overlijden voor [DATUM_EINDE_CONTRACT]

Extra informatie

De rentevoet die geldt op het moment van de storting (op dit ogenblik 1,25%) is voor deze storting gewaarborgd tot het einde van het contract. Deze is niet gewaarborgd voor stortingen in de toekomst. Raadpleeg de financiële informatiefiche van de tak 21 pensioenspaarverzekering Save 3 van DVV.

Contactformulier pensioensparen

Je merkt het: pensioensparen bij DVV biedt alleen maar voordelen. Je kiest voor een veilige pensioenopbouw en geniet een fiscaal voordeel. Vul snel je gegevens in zodat de door jouw gekozen DVV-consulent contact met je kan opnemen. Omdat zij/hij meteen ook de simulatie ontvangt, kun je snel beginnen met pensioensparen. Je ontvangt zelf ook een e-mail met de details van de simulatie.

Je gegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Ja, DVV mag mij via e-mail op de hoogte houden van interessante aanbiedingen.
  • De fiscale behandeling hangt af van de individuele omstandigheden van de verzekeringnemer en kan in de toekomst aan wijzigingen onderhevig zijn. Hou er rekening mee dat indien voor een premie een belastingvoordeel verkregen werd, er ook taksen van toepassing zijn op de uitkering.
  • Het gaat om een pensioenspaarverzekering van tak 21 met maximum 6 % instapkosten en een minimale looptijd van 10 jaar.
  • Voor meer informatie, met name over de spaardoeleinden, de risico’s (het kredietrisico in geval van faillissement van Belins NV en het liquiditeitsrisico), de kosten en taksen van dit product, alsook over de gegarandeerde interestvoet, raadpleeg de informatiefiche, de commerciële fiche en de algemene voorwaarden. Het is belangrijk dat potentiële spaarders deze documenten doornemen alvorens zij een contract ondertekenen.
  • Dit product bevat bepaalde risico’s die inherent zijn aan de producten van tak 21, zoals het kredietrisico (in geval van faillissement van Belins NV) en het liquiditeitsrisico. Elke referentie naar de veiligheid van dit product moet je begrijpen onder voorbehoud van deze risico’s.
  • De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures.
  • Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

Opmerkingen, vragen of klachten in verband met dit product?