De ene autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid is de andere niet…

Een autoverzekering BA is wettelijk verplicht in België om de schade te betalen aan anderen als u een ongeval veroorzaakt.

Maar daar stopt het niet bij DVV Verzekeringen.

Dankzij onze extra’s bent u zeker van een zorgeloze zomer.

Card image cap

Weinig CO2 = korting

Bent u milieubewust? Wij ook. Als u kiest voor een auto die weinig CO2-uitstoot, krijgt u van ons tot 20% korting op uw autoverzekering BA. Goed voor de planeet en voor uw portefeuille! Ontdek meer

6 goede redenen om DVV te kiezen voor uw autoverzekering BA

Gratis pechverhelping in België en tot 30 km over de grens

Bagage gepakt, kinderen vastgeklikt en op weg naar de Belgische kust? Als u een ongeval of pech hebt, slepen we u naar de garage van uw keuze en brengen we het hele gezin naar huis. Alvast 1 zorg minder…

Minder dan 10.000 km/jaar = voordeligere premie

Bent u ouder dan 26, gebruikt u uw auto alleen privé en doet u minder dan 10.000 km per jaar? U krijgt 10% korting op uw autoverzekering BA.

Bonus-malus tot -4!

Elk jaar gaat uw bonus-malus met 1 graad naar beneden als u geen ongeval veroorzaakt hebt. Bij ons zelfs tot -4. En dus kan uw bonus-malus na een ongeval in fout nog altijd op 0 staan en hoeft uw premie niet te stijgen.

Snel geregeld, snel betaald

Hebt u recht op een schadevergoeding na een ongeval met de wagen? We schakelen snel. We zorgen voor een vlugge expertise en een snelle uitbetaling.

Goede chauffeurs beloond

Met het getrouwheidsprogramma DVV Stars sparen goede chauffeurs automatisch punten. Bij een ongeval gebruikt u uw DVV Stars om te vermijden dat uw bonus-malus stijgt.
Ontdek DVV Stars

Uw DVV-consulent is er voor u

Zit u na een ongeval met 1001 vragen? Contacteer uw DVV-consulent. Zij of hij helpt u graag en zorgt voor een snelle en correcte schaderegeling. Bel uw consulent of ga langs voor advies op maat.

De autoverzekering voor een zorgeloze zomer met uw gezin

Goed om te weten:

  • Om te genieten van de korting als u minder dan 10.000 km/jaar rijdt, moet u jonger zijn dan 26 en mag u uw wagen niet gebruiken voor professionele verplaatsingen en geen rechtspersoon zijn. Als u toch meer dan 10.000 kilometer gereden hebt zonder ons te verwittigen, wordt er een bijkomende franchise van 400 euro toegepast.
  • De autoverzekering BA is wettelijk verplicht. Ze wordt afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd. Bekijk de voorwaarden (eigen risico, gedekte goederen, limieten van de dekking enz.) en de commerciële fiche of ga langs bij een DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.
  • Schade aan uw eigen auto is niet gedekt.
  • Lichamelijke schade van de chauffeur wordt niet vergoed.
  • We verhalen de kosten op u bij een opzettelijk veroorzaakt ongeval.

Opmerkingen, vragen of klachten?