Kies slim voor uw autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid

Een autoverzekering BA is wettelijk verplicht in België om de schade te betalen aan anderen als u een ongeval veroorzaakt.

Maar daar stopt het niet bij DVV Verzekeringen.

Dankzij onze extra’s bent u zeker van een zorgeloze lente.

Card image cap

*Minder dan 10.000 km per jaar en ouder dan 26? Dan krijgt u bij DVV Verzekeringen 10% korting op uw autoverzekering. Ontdek de voorwaarden

3 redenen om DVV te kiezen

Bonus-malus tot -4!

Elk jaar gaat uw bonus-malus met 1 graad naar beneden als u geen ongeval veroorzaakt hebt. Bij ons zelfs tot -4. En dus kan uw bonus-malus na een ongeval in fout nog altijd op 0 staan en hoeft uw premie niet te stijgen.

Tot 20% korting bij auto met lage CO2-uitstoot

Bent u milieubewust? Mooi, dat willen wij belonen! Daarom krijgt u dankzij EcoMobility tot 20% korting op uw premie als u met een auto rijdt die weinig CO2 uitstoot.

Uw DVV-consulent is er voor u

Advies nodig? Een ongeluk gehad? Uw DVV-consulent helpt u met persoonlijk advies en zorgt dat uw dossier vlot wordt afgehandeld. Zo bent u zeker dat u snel uw schadevergoeding ontvangt.

Leve de lente… met de juiste autoverzekering BA

Goed om te weten:

  • De autoverzekering BA dekt geen schade aan uw eigen voertuig. Daarvoor hebt u een omniumverzekering nodig.
  • Dankzij EcoMobility krijgt u bij DVV Verzekeringen korting op uw premie burgerlijke aansprakelijkheid als uw auto een lage CO2-uitstoot heeft:
    • Categorie A (CO2-uitstoot benzine <100g/km, diesel <85g/km): 20% korting.
    • Categorie B (CO2-uitstoot benzine <130g/km, diesel <115g/km): 10% korting.

    De CO2-uitstoot van uw wagen vindt u terug op het inschrijvingsbewijs of het gelijkvormigheidsattest. Dit aanbod is geldig onder voorwaarden en onder voorbehoud van aanvaarding van het risico. 
  • De autoverzekering BA is wettelijk verplicht. Ze wordt afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd. Bekijk de voorwaarden (eigen risico, gedekte goederen, limieten van de dekking enz.) en de commerciële fiche of ga langs bij een DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

Opmerkingen, vragen of klachten in verband met dit product?