De ene autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid is de andere niet…

Een autoverzekering BA is wettelijk verplicht in België om de schade te betalen aan anderen als u een ongeval veroorzaakt.
Maar daar stopt het niet bij DVV Verzekeringen.
Dankzij onze extra’s bent u zeker van een zorgeloze zomer.

Card image cap

Wedstrijd Auto

Heeft u de juiste reflexen in het verkeer? Neem vanaf 25 september deel aan onze wedstrijd en maak kans op 1 van de 400 cursussen defensief rijden !

3 goede redenen om DVV te kiezen voor uw autoverzekering BA

Gratis bijstand na ongeval in België en tot 30 km over de grens

Bagage gepakt, kinderen vastgeklikt en op weg naar de Belgische kust? Als u een ongeval hebt, slepen we u naar de garage van uw keuze en brengen we het hele gezin naar huis. Alvast 1 zorg minder…

Bonus-malus tot -4!

Elk jaar gaat uw bonus-malus met 1 graad naar beneden als u geen ongeval veroorzaakt hebt. Bij ons zelfs tot -4. En dus kan uw bonus-malus na een ongeval in fout nog altijd op 0 staan en hoeft uw premie niet te stijgen.

Uw DVV-consulent is er voor u

Zit u na een ongeval met 1001 vragen? Contacteer uw DVV-consulent. Zij of hij helpt u graag en zorgt voor een snelle en correcte schaderegeling. Bel uw consulent of ga langs voor advies op maat.

De autoverzekering voor een zorgeloze zomer met uw gezin

Goed om te weten:

De autoverzekering BA is wettelijk verplicht. Ze wordt afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd. Bekijk de voorwaarden (eigen risico, gedekte goederen, limieten van de dekking enz.) en de commerciële fiche  of ga langs bij een DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

Opmerkingen, vragen of klachten?

Niet gedekt:

  • Schade aan uw eigen auto is niet gedekt.
  • Lichamelijke schade van de chauffeur wordt niet vergoed.
  • We verhalen de kosten op u bij een opzettelijk veroorzaakt ongeval.