Kies slim voor je autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid

Een autoverzekering BA is wettelijk verplicht in België om de schade te verzekeren als je een ongeval in fout veroorzaakt. Je verzekering zal dan in jouw plaats alle materiële en lichamelijke schade vergoeden aan anderen.

Card image cap

Tijdelijke actie van 30/01/2017 tem 31/03/2017. Ontdek de voorwaarden

6 redenen om DVV te kiezen

5 jaar geen schade? Je bonus-malus wordt 0!

Met de Bonus Booster daalt je bonus-malusgraad naar 0 als je 5 jaar geen ongeval veroorzaakt hebt! Mooi meegenomen voor je premie...

Je DVV-consulent is er voor je

Een schadegeval? Je consulent helpt je met advies op maat. Zo wordt je dossier snel afgehandeld!

Cursus defensief rijden = 20% korting

Ben je jonger dan 26 en heb je een cursus defensief rijden gevolgd bij een instituut erkend door DVV? Dan ontvang je 20% korting op je premie.

Spaar punten en behoud je bonus-malus bij een ongeval!

Goede chauffeurs sparen punten met het getrouwheidsprogramma DVV Stars. Heb je toch eens een ongeval? Zet dan je DVV Stars in om je bonus-malus te behouden.
Alles over de DVV Stars

Recht op schadevergoeding? We regelen het snel

We doen er alles aan om zo snel mogelijk een expert langs te sturen en de eventuele schadevergoeding uit te betalen.

Tot 20% korting als je rijdt met milieuvriendelijke auto

Heeft je wagen een lage CO2-uitstoot? Dat willen wij dat graag aanmoedigen én belonen. Daarom krijg jij tot 20% premiekorting op je BA autoverzekering.

Daarom neem je beter een autoverzekering bij DVV

Goed om te weten:

  • De autoverzekering BA dekt geen schade aan je eigen voertuig. Daarvoor heb je een omniumverzekering nodig. Ook lichamelijke schade aan de bestuurder of de verantwoordelijke van het ongeval wordt niet terugbetaald door deze verzekering. Je hebt daarvoor de Verzekering Lichamelijke ongevallen in het Verkeer nodig.
  • De autoverzekering BA is wettelijk verplicht. Ze wordt afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd. Meer informatie over de voorwaarden van de verzekeringspolis (het eigen risico, de gedekte goederen, de limieten van de dekking enz.) en de voordelen vind je bij je DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

Opmerkingen, vragen of klachten in verband met dit product?