Goede chauffeur? Krijg uw autoverzekering nu 2 maanden gratis!

Op zoek naar de juiste verzekering voor uw auto? En u hebt al minstens 5 jaar geen ongeval in fout veroorzaakt? Goed nieuws: als u nu uw autoverzekering afsluit, krijgt u 2 maanden gratis!
Dat betekent concreet dat u voor uw eerste jaarpremie maar 10 maanden betaalt in plaats van 12. Sluit nu uw nieuwe autoverzekering af en geniet van dit voordelige tarief, mits aanvaarding van het risico.

*Wanneer is deze korting geldig?

  • Tijdelijk aanbod geldig van 30/01/2017 t.e.m 31/03/2017.
  • Bij een nieuwe autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid voor alle waarborgen in uw contract.
  • Op het moment dat u als DVV-klant uw wagen vervangt , is deze korting geldig voor alle waarborgen in uw omniumverzekering.

Bovendien kunt u dit aanbod combineren met de korting voor milieubewuste chauffeurs.

Card image cap

Bij DVV Verzekeringen geniet u tal van voordelen

5 jaar schadevrij? Bonus-malus 0!

Rijdt u al 5 jaar schadevrij in uw huidige polis? Dan zet de Bonus Booster van DVV Verzekeringen de bonus-malusgraad in uw autopolis automatisch op 0. Goed voor een extrazachte premie!

Verlicht uw schadegeval met DVV Stars

Bij een schadegeval stijgt uw bonus-malusgraad. Behalve als u DVV Stars hebt. Die verzamelt u bij een nieuwe DVV autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid en een DVV omniumverzekering.

Meer info over de DVV Stars

Uw DVV-consulent staat voor u klaar!

Een schadegeval? Uw DVV-consulent helpt u graag en onmiddellijk. Vertrouw met een gerust hart op zijn advies.

Schade snel geregeld

Maak u geen zorgen, als u toch slachtoffer bent van een ongeval. Wij voorzien een snelle expertise en schaderegeling wanneer alle partijen instemmen met de schadevergoeding van de expert.

Aanmoediging voor milieubewuste chauffeurs

Kiest u voor een wagen met lage CO2-uitstoot? Dan krijgt u bij DVV Verzekeringen tot 20% korting op de premie van uw autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid.

Meer info over de EcoMobility

Gemoedsrust dankzij onze service

Een schadegeval is nooit fijn. DVV Verzekeringen verlicht uw zorgen met:

  • Gratis bijstand in België tot 30 km buiten de grens, 24u/24 en 7d/7.
  • Gratis sleepdienst, naar de Belgische garage die ú kiest.

Dáárom neemt u best een autoverzekering bij DVV

Goed om te weten

De autoverzekering BA dekt geen schade aan uw eigen voertuig. Daarvoor heeft u een omniumverzekering nodig. Ook lichamelijke schade aan de bestuurder of de verantwoordelijke van het ongeval wordt niet terugbetaald door deze verzekering. U heeft daarvoor de Verzekering Lichamelijke ongevallen in het Verkeer nodig.

De autoverzekering BA is wettelijk verplicht. Zowel de autoverzekering BA als de autoverzekering omnium wordt afgesloten voor 1 jaar en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd.

Bij een omniumverzekering heeft u de keuze uit 3 formules: Volledige Omnium, Beperkte Omnium of alleen Brand & Diefstal.

Bij diefstal moet u altijd aangifte doen bij de politie. Om terugbetaald te worden, is het belangrijk dat uw wagen goed werd afgesloten.

Meer informatie over de algemene voorwaarden (het eigen risico, de gedekte goederen, de limieten van de dekking enz.) en de commerciële fiche van de autoverzekering BA en over de algemene voorwaarden en de commerciële fiche van de omniumverzekering vindt u bij uw DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures.

Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht en heeft een duurtijd van 1 jaar en is stilzwijgend verlengbaar.

Wij luisteren graag naar u. Heeft u een opmerking of vraag over dit product? Laat het ons meteen weten.