Geniet van 2 maanden gratis op uw eerste jaarpremie

Hebt u ook een zebra gezien op de weg? Verrassend, niet?
Bij DVV Verzekeringen kan u gerust zijn: wat er ook gebeurt onderweg, we doen altijd meer voor u. Dat zit gewoon in ons DNA.

Geniet van onze promo van 25 september tot 25 november 2017!

Wedstrijd afgelopen

Velen van jullie hebben deelgenomen aan onze wedstrijd om één van de 400 cursussen defensieve rijden te winnen. De wedstrijd is nu afgelopen. De winnaars worden persoonlijk geïnformeerd. Bedankt voor uw deelname!

3 goede redenen om de autoverzekering van DVV te kiezen

Gratis pechverhelping in België en tot 30 km over de grens

Vertrekt u naar de Ardennen en kan uw auto niet meer verder rijden door een ongeval? We slepen hem naar de garage van uw keuze en brengen het hele gezin naar 1 adres van uw keuze.

Uw DVV-consulent is er voor u

Bij ons staat u er nooit alleen voor. Zelfs als u een ongeval hebt, zal uw DVV-consulent altijd meer voor u doen. Contacteer hem voor een afspraak. Hebt u recht op een schadevergoeding? Reken op een vlekkeloze service en een snelle uitbetaling.

Minder dan 10.000 km/jaar = voordelige premie

Bent u ouder dan 26, gebruikt u uw auto alleen privé en doet u minder dan 10.000 km per jaar? U krijgt 10% korting op uw autoverzekering BA.

Een goede verzekering, da’s de zekerheid dat er aan u gedacht wordt

Goed om te weten:

  • 2 maanden gratis op uw autoverzekering, dat betekent dat u maar 10 maanden betaalt op uw eerste jaarpremie. Dit aanbod is tijdelijk en loopt af op 25/11/2017.
  • Dit aanbod is geldig op alle waarborgen voor nieuwe klanten van DVV Verzekeringen die de voorbije 5 jaar gereden hebben zonder ongeval in fout, of op een omniumverzekering voor alle bestaande klanten die van auto veranderen.
  • Om te genieten van de korting als u minder dan 10.000 km/jaar rijdt, moet u ouder zijn dan 26 en mag u uw wagen niet gebruiken voor professionele verplaatsingen en geen rechtspersoon zijn. Als u toch meer dan 10.000 kilometer gereden hebt zonder ons te verwittigen, wordt er een bijkomende franchise van 400 euro toegepast.
  • De autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid is wettelijk verplicht. De autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid en de omniumverzekering worden afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd. Raadpleeg voor meer info over de franchise, de gedekte goederen, de limieten van de dekking enz.:

Of ga langs bij een DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

Opmerkingen, vragen of klachten?

Niet gedekt:

  • Schadegevallen door een kennelijk gebrek aan onderhoud of door technische tekortkomingen zijn niet gedekt door de omniumverzekering.
  • Lichamelijke schade van de chauffeur is niet gedekt.
  • We verhalen de kosten op u bij een opzettelijk veroorzaakt ongeval.