Bescherm je nieuwe wagen met een omnium

Een gewone autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid dekt alleen de schade aan anderen. Wil je dat de schade aan je eigen wagen ook wordt terugbetaald als je een ongeval hebt? Dan heb je ook een omniumverzekering nodig. Bij DVV ben je zeker van zeer ruime waarborgen: eigen schade, vandalisme, diefstal, glasbreuk, natuurkrachten, brand, ontploffing, blikseminslag, kortsluiting…

Card image cap

Tijdelijke actie van 30/01/2017 tem 31/03/2017. Ontdek de voorwaarden

3 pluspunten van de DVV-omniumverzekering

Snelle betaling

Als je betrokken bent bij een ongeval, dan betalen we je schade al binnen 10 dagen na akkoord. Bij diefstal is dat binnen 21 werkdagen na aangifte. Halen we die deadline niet? Dan betalen we jou interest!

Spaar punten en koop je franchise af bij een ongeval!

Goede chauffeurs sparen punten met het getrouwheidsprogramma DVV Stars. Heb je toch eens een ongeval? Dan kan je je DVV Stars gebruiken om geen franchise te moeten betalen.
Alles over de DVV Stars

Gratis vervangwagen

Rijdt je auto na een ongeval niet meer en kies je voor een door DVV erkende hersteller? Dan krijg je een gratis vervangwagen voor de duur van de herstelling (max. 6 dagen bij totaalverlies). We zetten die zelfs voor je deur klaar!

Een omniumverzekering, een verstandige beslissing voor je nieuwe wagen

En wat met je verplichte autoverzekering BA ?
6 redenen om ook daarvoor DVV te kiezen

Goed om te weten:

Bij een omniumverzekering heb je de keuze uit 3 formules: Volledige Omnium, Beperkte Omnium of alleen Brand & Diefstal.

Bij diefstal moet je altijd aangifte doen bij de politie. Om terugbetaald te worden, is het belangrijk dat je wagen goed werd afgesloten.

Ongevallen die veroorzaakt worden door een kennelijk gebrek aan onderhoud of door een technische tekortkoming aan het voertuig zijn niet gedekt.

Glasbreuk: bepantserde en dubbele ruiten zijn niet gedekt.

De omniumverzekering wordt afgesloten voor 1 jaar en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd.

Meer informatie over de voorwaarden van de verzekeringspolis (het eigen risico, de gedekte goederen, de limieten van de dekking enz.) en de voordelen vind je bij je DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures.

Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

Opmerkingen, vragen of klachten in verband met dit product?