Uw fiets, uw vrijheid

Zin om er deze zomer op uit te trekken? Met onze fietsbijstand bent u altijd gerust. Bij panne, een ongeval met uw fiets of een lekke band wordt u meteen geholpen. 24 uur per dag, 7 dagen op 7.

Card image cap

3 troeven van fietsbijstand

Uitgebreide dekking voor alle soorten fietsen

Is uw fiets beschadigd? We zorgen dat er binnen de 30 minuten een hersteller bij u staat. Als de schade niet direct hersteld kan worden, brengen we u en uw fiets naar uw verblijfplaats, eindbestemming of fietsenmaker. Ook als uw fiets gestolen is, verlenen we u bijstand.

Voordelige formule voor uw hele gezin

Voor maar 60 euro krijgt ook uw dochter die met haar stadsfiets een lekke band heeft, bijstand. Of uw zoon met zijn koersfiets. De dekking geldt voor alle gezinsleden, zowel voor elektrische fietsen, stadsfietsen, racefietsen, plooifietsen, mountainbikes, bakfietsen, driewielers als bromfietsen en scooters tot 125 cc.

Overal in België en Luxemburg en tot 50 km over de grens

Op fietstocht aan de andere kant van het land? Ook dan helpen we u. We komen tussen vanaf 1 kilometer van uw verblijfplaats. Dat kan uw eigen huis zijn, maar ook een vakantiewoning, studentenkamer enz.

Geniet van een mooie zomer met fietsbijstand

Wil u uw fiets verzekeren tegen diefstal of schade?

Neem een fietsomnium

Goed om te weten

  • Niet gedekt zijn o.a. accu’s van elektrische fietsen die onvoldoende werden opgeladen. Defecte of beschadigde accu’s zijn wel verzekerd.
  • Trouwe klanten van DVV Verzekeringen genieten gratis van fietsbijstand. Daarvoor moet u minstens 1 product bij DVV Verzekeringen hebben in 3 van de 4 volgende categorieën: brand, auto, familiale en/of levensverzekering. Lees hier de algemene voorwaarden voor gratis fietsbijstand als trouwe klant.
  • Deze fietsbijstand is een verzekeringsproduct van AGA International SA, Belgian Branch. Raadpleeg de algemene voorwaarden en lees de commerciële fiche van de verzekeringspolissen (eigen risico, gedekte goederen, limieten van de dekking enz.) beschikbaar bij uw DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht, heeft een duurtijd van 1 jaar en is stilzwijgend verlengbaar.

Niet verzekerd
  • Voorbereidingen op of deelname aan wedstrijden.
  • Schade door natuurrampen.
  • Schade door grove schuld of nalatigheid.

Opmerkingen, vragen of klachten in verband met dit product?