Terugbetaling bij schade en diefstal

 

Geen franchise bij diefstal of schade groter dan 100 euro

 

Wereldwijde dekking

Uw waardevolle fiets goed beschermd!

Hebt u een gloednieuwe fiets of is uw fiets maximaal 1 jaar oud? Dan mag u er wellicht niet aan denken dat uw fiets gestolen of beschadigd wordt… Dankzij onze fietsomnium moet u er geen seconde van wakker liggen.

Card image cap

 

6 pluspunten van de fietsomnium

Terugbetaling bij diefstal of schade

Uw fiets was stevig op slot en is toch gestolen? Uw fiets is beschadigd? Geen probleem, wij betalen u terug. Daarna beslist u zelf welke fiets u koopt. Omdat een fiets elk jaar minder waard wordt, geldt er na het eerste jaar een afschrijving van 1,25% per maand.

Geen franchise vanaf 100 euro

Schade aan uw fiets door een val, een ongeval of een poging tot diefstal? Vanaf 100 euro betalen we de schade volledig terug.

Wereldwijde dekking

Zodra u van de stoep rijdt bij u thuis geldt de fietsverzekering. Dus ook als u hem meeneemt naar de Mont Ventoux of naar Mallorca.

Ideaal voor elektrische fietsen (tot 25 km/u)!

Een elektrische fiets kan een aardige som geld kosten. Dat weten we. Daarom kan u ook intekenen op de fietsomnium als u een elektrische fiets hebt die maximaal 25 km per uur rijdt.

Vastgemaakte accessoires ook verzekerd

Koopt u speciale tubes of andere accessoires om nog meer te genieten op de fiets? Laat ze dan verzekeren dankzij deze omnium.

Kleine premie

Een fiets is een dure investering. Als u weet dat de premie voor de omnium maar 6% bedraagt van de aankoopwaarde (met een minimum van 30 euro), dan is de berekening wellicht snel gemaakt…

Pech tijdens uw fietstocht?

Goed om te weten

 • Deze omniumverzekering kan enkel afgesloten worden voor fietsen die maximaal 1 jaar oud zijn.
 • Uw lichamelijke schade en lichamelijke of materiële schade van de tegenpartij worden niet vergoed. Hiervoor kan u een Persoonlijke ongevallenverzekering (uzelf) of een Familiale verzekering (schade tegenpartij) afsluiten.
 • De exacte premie hangt af van de waarde van uw fiets en van de vastgemaakte accessoires die u wil meeverzekeren. De laagste jaarpremie bedraagt 30 euro.
 • Het resultaat van de simulatie is indicatief en niet bindend. Ze wordt berekend op basis van de door u verstrekte gegevens. 
 • ATB’s, MTB’s en racefietsen die niet met een slot zijn vastgemaakt aan een onbeweeglijk voorwerp, zoals een vastgemonteerd fietsenrek, boom of ander vast voorwerp, zijn niet gedekt.
 • Schade aan de banden is enkel verzekerd als er nog andere schade aan uw fiets is.
 • Deze fietsverzekering is een verzekeringsproduct van AGA International SA, Belgian Branch. Raadpleeg de algemene voorwaarden en lees de commerciële fiche van de verzekeringspolissen (eigen risico, gedekte goederen, limieten van de dekking enz.) beschikbaar bij uw DVV-consulent.. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures.
 • Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht, heeft een duurtijd van 1 jaar en is stilzwijgend verlengbaar tot de fiets 5 jaar oud is of u slachtoffer bent van een totaal verlies.

Niet verzekerd

 • Afneembare accessoires (zoals een fiets-gps).
 • Deelname aan wielerwedstrijden.
 • Slijtage aan de fiets.

Opmerkingen, vragen of klachten in verband met dit product?