DVV Mobility App

Car Finder

Carfinder

Je vindt je wagen niet meer terug nadat je hem geparkeerd hebt? Met de Car Finder is dat voorgoed verleden tijd. Je hebt het vast al meegemaakt: je staat geparkeerd, maar je weet niet meer waar precies. De Mobility App helpt!Car FinderHoe werkt het?

Open de Car Finder in de DVV Mobility App. Je kunt een foto maken van je parkeerplaats en zo nodig een notitie. Je gps-ontvanger zoekt automatisch je locatie om je achteraf terug naar je wagen te navigeren. Je mag de DVV Mobility App afsluiten als de gps-locatie niet onmiddellijk gevonden wordt. De App zoekt verder, ook al is de Car Finder niet meer actief op je scherm. 

Als je terug naar je wagen wilt, vraag je de Car Finder om je naar je wagen te navigeren. Google Maps zal dan de wegbeschrijving geven. 

Opgelet! 

In een ondergrondse of overdekte parking werkt een gps-ontvanger niet. Maar geen nood, de ontvanger blijft zoeken en het eerste ontvangen gps-signaal wordt bewaard. Niet de exacte positie van je wagen dus, maar toch al heel dicht in de buurt. En als je een notitie hebt gemaakt met de naam van de parking, de verdieping en eventueel de sectie waarin je wagen staat, vind je je wagen in geen tijd terug.

Geïnteresseerd?

App Store Google Play
Deel dit