Woningverzekering Cocoon nu 2 maanden gratis

Teken in voor 30/4/2017 en geniet van 2 maanden gratis + 10 maanden betalend.

Dit tijdelijke aanbod geldt op de eerste jaarlijkse premie van een nieuwe woningverzekering Cocoon.

Card image cap

Bescherm uw thuis optimaal met Cocoon

Ruime bescherming voor uw woning

Onze woningverzekering dekt veel meer dan alleen brand. Ook tegen waterschade, storm- en hagelschade of glasbreuk bent u beschermd. Meer nog: uw aansprakelijkheid wanneer u een feestzaal of vakantiewoning huurt als tijdelijk verblijf, is mee gedekt. Wilt u ook bescherming tegen diefstal of voor uw tuin? Dan zijn er extra opties.

De klok rond hulp

Is uw woning na een schadegeval onbewoonbaar? Onze bijstandcentrale staat steeds voor u klaar. Zelfs ‘s nachts doen wij er alles aan om eventueel snel de verhuizing van uw inboedel te organiseren of een slotenmaker te contacteren.

Uw DVV-consulent is er voor u

Bij DVV Verzekeringen staat u er echt nooit alleen voor. Ook niet als het tegenzit. Uw DVV-consulent volgt uw dossier persoonlijk op. Voor een snelle expertise en een vlotte terugbetaling kan u blind vertrouwen op uw consulent. Nog vragen? Spring gerust binnen! De koffie staat klaar.

Vind uw DVV-consulent

Daarom neemt u best een woningverzekering Cocoon

Goed om te weten:

  • 2 maanden gratis + 10 betalend op de eerste jaarpremie voor een nieuwe woningverzekering Cocoon onderschreven tussen  1/3/2017 en 30/4/2017. Dit aanbod is geldig met of zonder extra opties op voorwaarde dat  DVV Verzekeringen het risico aanvaardt.
  • Bij glasbreuk zijn led-, lcd- en plasmaschermen gedekt tot 3.240 euro (plafond december 2016).
  • Bij storm, hagel, sneeuw en ijsdruk zijn tuinmeubelen en barbecues verzekerd tot 2.527 euro. (plafond december 2016). Andere voorwerpen die buiten staan worden niet vergoed maar voor een uitgebreide dekking neemt u best de optie Tuin.
  • Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht, heeft een duurtijd van 1 jaar en is stilzwijgend verlengbaar. Raadpleeg de algemene  voorwaarden van dit product (het eigen risico, de gedekte goederen, de limieten van de dekking enz.) en de commerciële fiche of ga langs bij een DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures.

Opmerkingen, vragen of klachten in verband met dit product?