Betaal maar 25 euro/maand voor alle verzekeringen die jij als jonge huurder nodig hebt

Met Cocoon Start kies je voor een compleet pakket verzekeringen op maat van starters. Brand, diefstal, familiale verzekering, maar ook een berg extra’s zoals schade aan je tablet, rechtsbijstand…

3 pluspunten van Cocoon Start

Supervoordelig

Voor dit volledige pakket verzekeringen betaal je als jonge huurder maar 25 euro per maand. Beter nog: de eerste 6 maanden nadat je het ouderlijk nest verlaat, is Cocoon Start zelfs volledig gratis!

3 dringende herstellingen gratis

Toilet verstopt net als je vrienden komen logeren? Bel 24 uur op 24 onze bijstandscentrale voor een dringende interventie. 3 keer per jaar sturen wij je gratis een vakman.

Hulp bij huurgeschillen

Zit je met je handen in je haar omdat de eigenaar je huurwaarborg niet wil terugstorten? Cocoon Start biedt je juridische bijstand.

Daarom kies je als jonge huurder voor Cocoon Start

Ouder dan 30?

DVV biedt je een woningverzekering met zeer ruime waarborgen die je kan aanvullen met tal van opties.

Ontdek de voordelen van Cocoon

Goed om te weten:

Je beste vriend helpt je om te verhuizen en kwetst zich? We betalen een forfaitaire vergoeding voor de lichamelijke schade en vergoeden de medische kosten. Let wel: als je vriend een auto-ongeval heeft bij het verhuizen, is dat niet gedekt door Cocoon Start.

Cocoon Start vergoedt de waarde van de gestolen inboedel (max. 12.386 euro per voorwerp). Weet dat diefstal van dieren niet is verzekerd.

Cocoon Start loopt gedurende 1 jaar en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. Meer informatie over de voorwaarden van de verzekeringspolissen (het eigen risico, de gedekte goederen, de limieten van de dekking enz.) en de voordelen vind je bij je DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures.

Opmerkingen, vragen of klachten in verband met dit product?