Zorgeloos op eigen benen voor maar 25 euro/maand

Met Cocoon Start bent u zeker van een compleet pakket verzekeringen op maat van starters.

Brand-, diefstal-, familiale verzekering, maar ook een berg extra’s zoals schade aan uw tablet, rechtsbijstand zijn in deze pack inbegrepen.

Card image cap

*Eerste 6 maand gratis als je voor het eerst het ouderlijk nest verlaat.

3 pluspunten van Cocoon Start

Familiale verzekering inbegrepen

Heeft uw nieuwe hond de buurman gebeten? Gelukkig omvat Cocoon Start voor dergelijke gevallen ook een familiale verzekering. Die zal tussenkomen als u, een inwonend familielid of een huisdier schade toebrengt aan iemand anders.

3 dringende herstellingen gratis!

Toilet verstopt net als er vrienden komen logeren? Bel 24 uur op 24 onze bijstandscentrale voor een dringende interventie. Dankzij deze waarborg Home Emergency kan u 3 keer per jaar rekenen op gratis hulp van een professional.

Tablet of computer ook verzekerd

Per ongeluk drank gemorst op het toetsenbord van uw computer of op uw tablet? Kan gebeuren… Gelukkig dekt de waarborg Home Computer van Cocoon Start ook dit soort vervelende situaties!

Daarom kiest u als jonge huurder voor Cocoon Start

Ouder dan 30?

DVV Verzekeringen biedt u een woningverzekering met zeer ruime waarborgen die u kan aanvullen met tal van opties.

Ontdek de voordelen van Cocoon

Goed om te weten:

De waarborg familiale verzekering dekt geen schade die u toebrengt aan inwonende familieleden.

Voor onderhoudswerken kan u geen beroep doen op de waarborg Home Emergency. Bovendien beperkt onze tussenkomst zich tot 310 euro per interventie. Deze tegemoetkoming omvat de verplaatsingskosten en de eerste vier arbeidsuren ter plaatse van een technicus (technici).

Deuken of krassen die de werking van uw computer niet verhinderen, vallen niet onder de waarborg Home Computer.

Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht, heeft een duurtijd van 1 jaar en is stilzwijgend verlengbaar. Raadpleeg de algemene voorwaarden van dit product (het eigen risico, de gedekte goederen, de limieten van de dekking enz.) en de commerciële fiche of ga langs bij een DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures.

Opmerkingen, vragen of klachten in verband met dit product?