Doe als eigenaar of huurder je voordeel met de woningverzekering

De Cocoon-woningverzekering is meer dan zomaar een brandverzekering. Niet alleen brand, maar ook waterschade, BA Gebouw, storm- en hagelschade, glasbreuken en natuurrampen zijn gedekt. Bovendien vul je de basiswaarborgen probleemloos aan met opties. Zo is je thuis optimaal verzekerd.

3 redenen om DVV te kiezen

24/24 hulp op 0800 93 300

Bel onze medewerkers voor informatie of adressen voor eerste hulp. Maar ook om snel de verhuis van je inboedel te organiseren als je ergere schade wil voorkomen of om een slotenmaker te contacteren.

Handige opties

Wil je je zwembad, pergola of fruitboompjes extra verzekeren? Dat kan met de optie Tuin. Ook diefstal of rechtsbijstand kan je verzekeren.

Schade snel vergoed

Bij DVV sta je er nooit alleen voor. Je consulent helpt je zodat je dossier snel afgehandeld wordt. Daarin maken wij het verschil!

Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit

Jonger dan 30?

Betaal maar 25 euro/maand voor alle verzekeringen die een jonge huurder nodig heeft!

Ontdek meer over Cocoon Start

Goed om te weten:

Bij brandschade betalen we je elektrische apparaten altijd terug aan de nieuwprijs, ongeacht de leeftijd. Let wel: gegevens op een toestel zijn nooit verzekerd.

Schade aan tuinmeubelen en barbecues door storm, hagel en sneeuw wordt ook gedekt door Cocoon. De schade aan tuin en tuinhuis wordt niet vergoed. Daarvoor raden we je de optie Tuin aan. Diefstal van dieren wordt in geen geval vergoed.

DVV Cocoon loopt gedurende 1 jaar en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. Meer informatie over de voorwaarden van de verzekeringspolis (het eigen risico, de gedekte goederen, de limieten van de dekking enz.) en de voordelen vind je bij je DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures.

Opmerkingen, vragen of klachten in verband met dit product?