Cocoon: de woningverzekering met ruime waarborgen en interessante opties

Met de woningverzekering Cocoon zit u goed. U bent zeker van uitgebreide waarborgen (brand, waterschade, glasbreuk enz.).

Daarbovenop hebt u keuze uit verschillende opties, zoals de optie diefstalverzekering.

Zo vertrekt u met een gerust hart op reis.

Card image cap

Uw huis en tuin beschermd

Veel geld geïnvesteerd in uw tuin? Met Cocoon kan u ook kiezen voor de optie Tuin. Uw tuin is dan verzekerd tot in de kleinste hoekjes: beplantingen, pergola, zwembad … In de zomer zijn er ook meer inbraken. Breid daarom de basiswaarborgen van de Cocoon-woningverzekering uit met de optie Diefstal om uw gebouw en inhoud te dekken.

3 voordelen van Cocoon

Veel meer vergoed dan alleen gestolen voorwerpen!

De optie Diefstal van Cocoon vergoedt de waarde van gestolen goederen, schade aan uw gebouw en zijn inhoud (door het schadegeval) en vandalisme. Raakte u gewond bij de inbraak? DVV Verzekeringen vergoedt ook uw medische kosten bij een diefstal met geweld.

Gratis woningbijstand de klok rond

Bel 0800 93 300 voor informatie of adressen voor eerste hulp. Maar ook om snel de verhuis van uw inboedel te organiseren als u ergere schade wil voorkomen. Hebt u zich buitengesloten? Geen nood, wij zorgen dat er een slotenmaker langskomt. En u hoeft er niet eens voor te betalen.

Uw DVV-consulent is er voor u

Bij ons staat u er nooit alleen voor! Ook niet als het toch eens tegenzit. Bij schade aan uw woning kan u op uw DVV-consulent rekenen. Voor advies, maar ook voor een snelle afhandeling van uw dossier. Hebt u recht op een vergoeding? Reken op een vlekkeloze service en een snelle uitbetaling.

Daarom kiest u de woningverzekering Cocoon

Jonger dan 30?

Betaal maar 25 euro/maand voor alle verzekeringen die een jonge huurder nodig heeft!

Ontdek meer over Cocoon Start

Goed om te weten:

Cocoon vergoedt schade aan uw goederen als gevolg van een diefstal en vergoedt de waarde van gestolen goederen (tot 12.637,84 euro per voorwerp).

Schade aan tuinmeubelen, barbecues, tijdelijk verplaatste inboedel, juwelen en waarden zijn ook verzekerd (binnen limieten). 

Als u een slotenmaker nodig hebt, komen wij tussen tot maximaal 170,34 euro (index februari 2017).

Cocoon van DVV Verzekeringen loopt gedurende 1 jaar en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. Ontdek meer informatie over de voorwaarden (eigen risico, gedekte goederen, limieten van de dekking enz.) en de commerciële fiche of ga langs bij een DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures.

Opmerkingen, vragen of klachten in verband met dit product?

Niet gedekt:

  • Diefstal van dieren.
  • Diefstal van inhoud in een niet-slotvaste kelder, zolder of garage.
  • Diefstal van materialen bestemd om deel uit te maken van het gebouw.