Eigenaar of huurder van een huis of appartement? Doe je voordeel met de woningverzekering Cocoon.

De Cocoon-woningverzekering van DVV bestaat uit een uitgebreide waaier van basiswaarborgen die je kan aanvullen met opties. Zo is je thuis (gebouw & inboedel) optimaal verzekerd.

DVV biedt je heel wat voordelen

Meer dan zomaar een brandverzekering

Niet alleen brand, maar ook waterschade, BA Gebouw, storm- en hagelschade, glasbreuken en natuurrampen zijn gedekt door Cocoon.

Gratis woningbijstand

Onze medewerkers op het nummer 0800 93 300 helpen je met dringende maatregelen, organiseren de eventuele verhuizing van je inboedel of contacteren een slotenmaker indien nodig.

Vlotte schaderegeling dankzij een DVV-consulent

Bij DVV sta je er nooit alleen voor. Je consulent helpt je zodat alles snel afgehandeld wordt.

Handige opties

Wil je ook een diefstalverzekering of je tuin mee verzekeren? Met Cocoon kan dat allemaal!

Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit

Voorwaarden

Huur je een woning of appartement en ben je jonger dan 30? Dan is er Cocoon Start: een verzekering voor onder andere brand, diefstal en bijstand tegen een onklopbare prijs.

Ontdek meer over Cocoon Start

Goed om te weten:

DVV Cocoon betaalt bij brandschade je elektrische apparaten altijd terug aan de nieuwprijs, ongeacht de leeftijd. Let wel: gegevens op een toestel zijn nooit verzekerd.

Cocoon dekt ook schade aan tuinmeubelen en barbecues door storm, hagel en sneeuw. De schade aan tuin en tuinhuis wordt niet vergoed. Daarvoor raden we je de optie Tuin aan. Diefstal van dieren wordt niet vergoed.

DVV Cocoon loopt gedurende 1 jaar en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

Meer informatie over de voorwaarden van de verzekeringspolis (het eigen risico, de gedekte goederen, de limieten van de dekking enz.) en de voordelen vind je bij je DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures.

Opmerkingen, vragen of klachten in verband met dit product?