• My DVV

BUREAU ERIC MAES SPRL

Contactgegevens

Invalidenlaan 19
1160 OUDERGEM
Vind ons op Google Maps

Maak een afspraak

Openingsuren

Openingsuren

Ma 10.00 - 12.00 13.00 - 17.00
Di 10.00 - 12.00 13.00 - 17.00
Wo 10.00 - 12.00
Do 10.00 - 12.00 13.00 - 18.00
Vr 10.00 - 12.00 13.00 - 17.00
Za Gesloten
Zo Gesloten

Op afspraak

Maak gerust een afspraak met de consulent van dit kantoor.
Dit kan:

De oplossing die het beste bij u past

Dankzij onze focus op zelfstandigen en bedrijven garanderen wij u oplossingen met een dekking die afgestemd is op uw noden. Daarbovenop kan u bij ons rekenen op een vlekkeloze service in geval van schade. We werken ook samen met een dertigtal kantoren van Belfius Bank. Zelfs als we een bepaald risico niet verzekeren, zullen we via ons netwerk altijd op zoek gaan naar de oplossing die perfect bij uw behoeften past. Wij bieden u een dekking aangepast aan uw behoeften en een efficiënte hulp bij schade. Of u nu particulier bent of zelfstandige, bij kantoor Erick Maes helpen wij u graag verder!

Producten & diensten

Uw auto of (motor)fiets

Een verzekering nodig voor uw auto, fiets, motor of camper? U vindt bij ons vast wat u zoekt. Mooi meegenomen: wat er ook gebeurt, we doen altijd meer voor u.

Uw woning

Uw thuis verdient de juiste bescherming. Daarom vindt u bij ons woningverzekeringen, woonkredieten en schuldsaldoverzekeringen, helemaal op uw maat!

Uw gezin

Kleine en grote ongelukjes gebeuren, zoveel is zeker. Gelukkig kan u met een familiale verzekering of een verzekering voor lichamelijke ongevallen de financiële gevolgen beperken.

Sparen en beleggen

Pensioensparen, beleggen of sparen voor uw (klein)kinderen? Bij DVV hebt u de keuze uit verschillende oplossingen. En het advies krijgt u er van ons gratis bovenop!

Uw bedrijf

Wil u uw zaak, bedrijfswagen, uzelf of uw personeel goed beschermen? Spring gerust binnen, we zorgen voor de juiste verzekering.

Bijstand bij schade

Hebt u schade of krijgt u te maken met een noodgeval? We zijn er voor u. Als ons kantoor gesloten is, kan u terecht op een speciaal nummer. De klok rond!

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV Verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Ga naar een DVV-consulent in een van onze 316 kantoren.

Kies een consulent