• MyDVV

VLH VERZEKERINGEN BV

Contactgegevens

Hoogstraat 155 b1
9250 WAASMUNSTER
Vind ons op Google Maps

Maak een afspraak

Openingsuren

Openingsuren

Ma 15.00 - 18.00
Di Gesloten
Wo 08.30 - 12.30
Do Gesloten
Vr 08.30 - 12.30
Za Gesloten
Zo Gesloten

Op afspraak

Maak gerust een afspraak met de consulent van dit kantoor.
Dit kan:

U zoekt andere mogelijkheden voor een afspraak?
We hebben andere kantoren.Een service die meer is dan verzekeren alleen !

VLH Verzekeringen Van Herreweghen & Van Limbergen wil graag uw vertrouwenspersoon zijn op vlak van verzekeringen, sparen en ook uw woonkrediet. Bent u particulier, zelfstandige, bedrijfsleider of verantwoordelijke van een vereniging? Wij helpen u graag verder en adviseren u over de producten die nuttig kunnen zijn voor u. Ook jongeren en nestverlaters zijn zeer welkom en helpen wij graag verder met scherpe tarieven en voorwaarden. Voor een persoonlijke service kunt u bij ons terecht in onze kantoren te Waasmunster, Dendermonde en Zele. Bel ons gewoon eens om af te spreken : wij maken graag tijd voor u.

Producten & diensten

Uw auto of (motor)fiets

Een verzekering nodig voor uw auto, fiets, motor of camper? U vindt bij ons vast wat u zoekt. Mooi meegenomen: wat er ook gebeurt, we doen altijd meer voor u.

Uw woning

Uw thuis verdient de juiste bescherming. Daarom vindt u bij ons woningverzekeringen, woonkredieten en schuldsaldoverzekeringen, helemaal op uw maat!

Uw gezin

Kleine en grote ongelukjes gebeuren, zoveel is zeker. Gelukkig kan u met een familiale verzekering of een verzekering voor lichamelijke ongevallen de financiële gevolgen beperken.

Sparen en beleggen

Pensioensparen, beleggen of sparen voor uw (klein)kinderen? Bij DVV hebt u de keuze uit verschillende oplossingen. En het advies krijgt u er van ons gratis bovenop!

Uw bedrijf

Wil u uw zaak, bedrijfswagen, uzelf of uw personeel goed beschermen? Spring gerust binnen, we zorgen voor de juiste verzekering.

Bijstand bij schade

Hebt u schade of krijgt u te maken met een noodgeval? We zijn er voor u. Als ons kantoor gesloten is, kan u terecht op een speciaal nummer. De klok rond!

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Ga naar een DVV-consulent in een van onze 316 kantoren.

Kies een consulent