• MyDVV

VYPCO CONSULT BV

Contactgegevens

Provincieweg 74 b9
9552 BORSBEKE
Vind ons op Google Maps

Maak een afspraak

Openingsuren

Openingsuren

Ma 09.00 - 12.30 14.00 - 17.30
Di 14.00 - 19.00
Wo 09.00 - 12.30 14.00 - 17.30
Do 09.00 - 12.30
Vr 09.00 - 12.30
Za Gesloten
Zo Gesloten

Op afspraak

Maak gerust een afspraak met de consulent van dit kantoor.
Dit kan:

U zoekt andere mogelijkheden voor een afspraak?
We hebben andere kantoren.Uw garantie voor échte zekerheid!

Uw verzekeringsagent, beleggings- en kredietspecialist. Een jong en enthousiast team van experts staat dagelijks klaar om u een waardige service te leveren. Wij zorgen ervoor dat alle risico's waaraan u als particulier of ondernemer wordt blootgesteld, grondig worden bekeken en geanalyseerd om vervolgens een oplossing aan te reiken die passend is voor de situatie waarin u zich bevindt. Wij hechten veel belang aan het persoonlijk contact met de klant.

Producten & diensten

Uw auto of (motor)fiets

Een verzekering nodig voor uw auto, fiets, motor of camper? U vindt bij ons vast wat u zoekt. Mooi meegenomen: wat er ook gebeurt, we doen altijd meer voor u.

Uw woning

Uw thuis verdient de juiste bescherming. Daarom vindt u bij ons woningverzekeringen, woonkredieten en schuldsaldoverzekeringen, helemaal op uw maat!

Uw gezin

Kleine en grote ongelukjes gebeuren, zoveel is zeker. Gelukkig kan u met een familiale verzekering of een verzekering voor lichamelijke ongevallen de financiële gevolgen beperken.

Sparen en beleggen

Pensioensparen, beleggen of sparen voor uw (klein)kinderen? Bij DVV hebt u de keuze uit verschillende oplossingen. En het advies krijgt u er van ons gratis bovenop!

Uw bedrijf

Wil u uw zaak, bedrijfswagen, uzelf of uw personeel goed beschermen? Spring gerust binnen, we zorgen voor de juiste verzekering.

Bijstand bij schade

Hebt u schade of krijgt u te maken met een noodgeval? We zijn er voor u. Als ons kantoor gesloten is, kan u terecht op een speciaal nummer. De klok rond!

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in uw buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op u in meer dan 350 kantoren.

Kies een consulent