• MyDVV

Jongeren

Vind jouw droomstek met de DVV Verborgen Gebreken Starterskit

De DVV Verborgen Gebreken Starterskit

Appartement of huis huren? 
Alles wat je moet weten om de woning van je dromen te vinden!
 

 

 

De DVV Verborgen Gebreken Podcast

In deze podcast kom je alles te weten over de meest voorkomende verborgen gebreken in een huis of appartement om te huren. We leggen je ook uit hoe je deze verborgen gebreken kan spotten en welke vragen je moet stellen aan de verhuurder of makelaar. Zo ben je goed voorbereid bij elk bezoek en vind je de woning van je dromen.

Beluister de podcast nu via:

 

 

De DVV Verborgen Gebreken Checklist

In deze handige checklist vind je alle mogelijke verborgen gebreken en een lijst van de vragen die je zéker moet stellen aan de verhuurder of makelaar. Tijdens je bezoek kan je alles nakijken en afvinken. Zo vergeet je zeker niets! 

 

 

Geniet van onze promotie: 6 maanden gratis* op je woningverzekering

Ben je jonger dan 36 jaar en heb je een huis of appartement om te huren gevonden? Proficiat! Nu nog een goede woningverzekering afsluiten, want ook bij je verzekering wil je geen verborgen gebreken. Nog beter nieuws? Bij DVV geniet je nu 6 maanden gratis* van je Cocoon Start woonverzekering. 

 

 

Tips bij het verhuizen

Hoera! Je hebt een fantastisch huis of appartement om te huren gevonden! Nu nog verhuizen, om binnenkort volop te genieten van je nieuwe stekje! We hebben alvast een paar tips om niets te vergeten in de verhuischaos.

Vóór je intrekt in je nieuwe stekje, moet je een plaatsbeschrijving maken, samen met de verhuurder of makelaar. Dat is wettelijk verplicht en zorgt ervoor dat alle gebreken die al aanwezig zijn in het huurhuis of -appartement op papier staan. Zo vermijd je discussies over eventuele huurschade als je huurcontract afloopt.


*6 maanden gratis + 6 maanden betalend op de eerste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon of Cocoon Start voor jongeren tot en met 35 jaar.  Dit aanbod is geldig op voorwaarde dat DVV verzekeringen het risico aanvaardt

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Ga naar een DVV-consulent in een van onze 316 kantoren.

Kies een consulent