• Blog
  • Contact
  • Wie zijn wij?
  • Klachten
  • Jobs
  • MyDVV

COVID-steunmaatregelen lopen af: wat met je verzekeringen?

Zoals je weet, voorzag DVV in 2021 tijdelijk uitbreidingen van waarborgen en steunmaatregelen om ondernemers te helpen tijdens de COVID-19-crisis.

COVID-ondersteuningsmaatregelen

Enkel de uitzonderingen gelinkt aan telewerk, het traject naar de vaccinatiecentra en de culturele en evenementensector werden tot 31 maart 2022 verlengd. Raadpleeg alle details over de maatregelen.  

Vergeet niet dat de overige gratis en automatische aanpassingen van je verzekeringen, bedoeld om je activiteiten op het hoogtepunt van de crisis te ondersteunen, vervielen op 31 december 2021.  

Zijn je activiteiten veranderd?

Ben je restauranthouder en bied je nu een bezorg- of afhaalservice? Wens je structureel telewerk in te voeren? Ben je eigenaar van een winkel en heb je een webshop opgezet? Heb je de publiek toegankelijke oppervlakte van je horecazaak uitgebreid met bijvoorbeeld een permanent overdekt terras? Dat alles heeft een impact op je verzekeringen. Gezien de uitbreidingen van de waarborgen aflopen, zullen ze vanaf 1 januari 2022 inderdaad niet langer al je risico’s dekken.

Contacteer ons om je contracten te overlopen

Is je zaak niet langer helemaal hetzelfde als voor de gezondheidscrisis? Maak een afspraak met je DVV consulent. Je kan dan samen bekijken of je contracten nog afgestemd zijn op je nieuwe normaal zodat je ook in de toekomst correct verzekerd en beschermd bent.

Gepubliceerd op 07/01/2022

Dit wil je ook weten

DVV-nieuwsbrief

Je e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in je buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op je in meer dan 350 kantoren.

Kies een consulent