• MyDVV

CoviCare: wij zorgen deze zomer extra voor u. Ook in deze uitzonderlijke tijden!

Gratis fietsbijstand bij pech, lekke band, ongeval ...

Uw hele gezin gratis verzekerd voor ongevallen in het verkeer

Tuinmeubelen en buiteninrichting gratis bij de woningverzekering

We helpen u met een pakket extra voordelen

De voorbije maanden is ons leven grondig veranderd. We werken van thuis, we klussen in huis en tuin, we fietsen en wandelen in eigen regio. Die nieuwe manier van leven verdient de juiste bescherming vinden we bij DVV. Daarom krijgt u tot eind september een pak extra voordelen:

Snelle hulp bij fietspech

Als u een BA autoverzekering hebt bij DVV, dan krijgt u tot eind september gratis fietsbijstand. Fietspech, een ongeval, een lekke band? We zorgen dat er zo snel mogelijk een hersteller bij u staat, 24 uur per dag en 7 dagen op 7. Ideaal dus voor uw zomerse fietstochten met het hele gezin!

Alle verkeersongevallen verzekerd

Nu we vaker fietsen en wandelen is het slim om een verzekering te hebben voor het geval u gewond raakt bij een ongeval. Met uw BA auto van DVV krijgt u tot eind september gratis de verzekering Lichamelijke Ongevallen in het Verkeer voor het hele gezin. Of u nu als fietser valt of als voetganger aangereden wordt,  u bent verzekerd!

Tuinmeubelen en tuininrichting gedekt

Hebt u een woningverzekering bij DVV? Dan krijgt u tot eind september een gratis uitbreiding voor uw tuin. Schade aan tuinmeubelen, -accessoires, -gereedschap, speeltoestellen, barbecues in uw tuin zijn dan tot 5.000 euro verzekerd. Ook diefstal is gedekt.

Werkongevallen thuis ook verzekerd

Doet u nog een aantal maanden aan telewerk? Goed nieuws: als uw werkgever een arbeidsongevallenverzekering heeft bij ons, dan wordt die tot eind september uitgebreid naar alle werkplekken, dus ook thuis en onderweg.

Heeft u nog vragen over CoviCare of onze producten? Onze consulenten staan altijd voor u klaar.

Goed om te weten

De bijzondere en algemene voorwaarden van elk product hebben voorrang op de commerciële fiches. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. 

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Ga naar een DVV-consulent in een van onze 316 kantoren.

Kies een consulent