• Contact
  • Wie zijn wij?
  • Klachten
  • Jobs
  • MyDVV

COVID-steunmaatregelen lopen af: wat met uw verzekeringen?

Zoals u weet, voorzag DVV in 2021 tijdelijk uitbreidingen van waarborgen en steunmaatregelen om ondernemers te helpen tijdens de COVID-19-crisis.

COVID-ondersteuningsmaatregelen

Enkel de uitzonderingen gelinkt aan telewerk, het traject naar de vaccinatiecentra en de culturele en evenementensector werden tot 31 maart 2022 verlengd. Raadpleeg alle details over de maatregelen.  

Vergeet niet dat de overige gratis en automatische aanpassingen van uw verzekeringen, bedoeld om uw activiteiten op het hoogtepunt van de crisis te ondersteunen, vervielen op 31 december 2021.  

Zijn uw activiteiten veranderd?

Bent u restauranthouder en biedt u nu een bezorg- of afhaalservice? Wenst u structureel telewerk in te voeren? Bent u eigenaar van een winkel en hebt u een webshop opgezet? Hebt u de publiek toegankelijke oppervlakte van uw horecazaak uitgebreid met bijvoorbeeld een permanent overdekt terras? Dat alles heeft een impact op uw verzekeringen. Gezien de uitbreidingen van de waarborgen aflopen, zullen ze vanaf 1 januari 2022 inderdaad niet langer al uw risico’s dekken.

Contacteer ons om uw contracten te overlopen

Is uw zaak niet langer helemaal hetzelfde als voor de gezondheidscrisis? Maak een afspraak met uw DVV consulent. U kan dan samen bekijken of uw contracten nog afgestemd zijn op uw nieuwe normaal zodat u ook in de toekomst correct verzekerd en beschermd bent.

Gepubliceerd op 07/01/2022

Dit wil u ook weten

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in uw buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op u in meer dan 350 kantoren.

Kies een consulent