• MyDVV

Sponsoring

Gebroken ruit door een voetbal: wie betaalt?

Is je kind een voetbalfan? Droomt hij ervan om, net als vele anderen, voor de grootste clubs, zoals RSC Anderlecht, te spelen? Dan moet hij trainen. Steeds weer opnieuw. In zijn club, voor zover de gezondheidsomstandigheden het toelaten, maar ook thuis. Zeker nu de herfstvakantie begint. Maar bent u goed gedekt tegen eventuele ongelukjes thuis? En geldt dat ook voor je toekomstige profvoetballer?

Het aanbod aan verzekeringsproducten is zo groot dat het vaak moeilijk is om door de bomen het bos te zien. Een kleine reminder is vaak erg nuttig.

Als jouw kind tijdens het voetballen een raam in uw huis beschadigt, dan moet je jouw woningverzekering Cocoon Flex aanspreken. Als de bal daarentegen een ruit in het huis van de buurman breekt, dan zal de familiale verzekering ingrijpen om hem te compenseren.

En bij de club ?

Speelt je jonge voetballer voor een club? Dan moet je jezelf de juiste vragen stellen:

  • Wat is de verzekering van de club in geval van blessures?
  • Zijn ze inbegrepen in het jaarlijkse lidgeld?
  • Is een van de verzekeringen optioneel?

In professionele clubs zoals RSC Anderlecht worden de jongeren optimaal gedekt.

In amateurclubs is de dekking soms wat onzekerder. Bij DVV hebben we hierop geanticipeerd met Family Protect, een aanvullende verzekering op uw gezinsverzekering. Deze ongevallenverzekering dekt onder andere de kosten van de behandeling in geval van letsel. Zelfs tijdens toernooien over de hele wereld. En zonder franchise!

Family Protect geeft u de nodige steun. Omdat het al erg genoeg is om je kleine ster te zien lijden!

Samengevat

  • De woningverzekering Cocoon beschermt uw huis als uw kind een ruit in uw huis breekt. Heb je nog geen woningverzekering? Of wil je vergelijken en kiezen voor een woningverzekering van DVV? Op dit moment kunt u profiteren van 3 maanden gratis* op elk nieuw contract.  > Profiteer nu van deze kans.
  • Als uw kind bij uw buurman een ruit breekt, betaalt de familiale verzekering de kosten van dit kleine ongeluk. Bij DVV bieden we een verzekering aan die rekening houdt met uw gezinssituatie.  Simuleer de kosten van een gezinsverzekering met een paar klikken.
  • Tot slot kunt u, om uw kind te beschermen tegen ziektekosten in geval van letsel, rekenen op de Family Protect-ongevallenverzekering. Lees hier alles over de Family Protect-dekking.

* 3 maanden gratis + 9 betalend op de eerste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon onderschreven tussen 14/09 en 13/12/2020. Op voorwaarde dat DVV verzekeringen het risico aanvaardt.

Goed om te weten

Vraag een vrijblijvende offerte aan uw DVV-consulent of via  www.dvv.be.
Ga naar uw DVV-consulent voor meer informatie over de franchise, de gedekte goederen, de eventuele limieten en uitsluitingen van de dekking en voor de contactgegevens van de klachtendienst of bekijk:

De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures.

Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht en loopt gedurende 1 jaar en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd.

Dit wil u ook weten

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Ga naar een DVV-consulent in een van onze 316 kantoren.

Kies een consulent