• MyDVV

Sponsoring

RSC Anderlecht zet in op groen wagenpark

Het wagenpark is één van de visitekaartjes van een bedrijf. Ook bij RSC Anderlecht, waar sinds kort de eerste stappen richting elektromobiliteit worden gezet. De plug-in hybride Audi Q5’s waar spelers en staff sinds kort mee rijden, moeten de CO2-uitstoot van de club grondig verlagen.

Op donderdag 1 oktober kregen de spelers en staff van voetbalclub Royal Sporting Club Anderlecht 28 Audi Q5 TFSI e’s overhandigd. Op de foto hierboven zie je doelman Hendrik Van Crombrugge die zijn exemplaar komt oppikken. Het elektrisch rijbereik van de SUV bedraagt meer dan 40 km, waardoor de spelers het grootste deel van hun dagelijkse traject zonder uitstoot van schadelijke gassen kunnen afleggen, terwijl ze toch hun flexibiliteit behouden voor langere verplaatsingen.

“RSC Anderlecht wil mee zijn schouders zetten onder initiatieven van duurzamer energiegebruik. Door de samenwerking met Audi kunnen we dat nu concreet maken. De flexibele vergroening van een groot deel van ons wagenpark past perfect in de voortrekkersrol die we willen spelen”, aldus Karel Van Eetvelt, CEO van RSCA.

Goed verzekerd?

De auto als groen uithangbord dus, als paradepaardje. En dat paradepaardje wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Weet jij waartegen je wagen allemaal verzekerd is? En vooral: of je niet te veel betaalt? Bij DVV zitten we graag met u samen voor een verzekering op maat. Bovendien zijn de eerste 3 maanden gratis*!

*3 maanden gratis + 9 betalend op de 1e jaarpremie van een nieuwe autoverzekering bij intekening tussen 14/09 en 13/12/2020 inbegrepen. Dit tijdelijk aanbod is geldig op alle waarborgen van een nieuw contract voor een autoverzekering (burgerlijke aansprakelijkheid, Mini Omnium, Full Omnium, maar ook Bijstand, Glasbreuk, Bestuurder en Rechtsbijstand), indien geen enkele bestuurder de voorbije 5 jaar een ongeval in fout heeft gehad. Aanbod geldig mits aanvaarding van het risico.

Dit wil u ook weten

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Ga naar een DVV-consulent in een van onze 316 kantoren.

Kies een consulent