• MyDVV

Sponsoring

Zorg, net zoals een voetballer, voor een comfortabel pensioen

Het CIES-voetbalobservatorium prees onlangs de jeugdopleiding van RSC Anderlecht als een van de beste in Europa. Een van de aandachtspunten van de club die door de onafhankelijke Zwitserse organisatie wordt benadrukt: "het bewustzijn van deze jonge talenten voor hun leven na het voetbal".

Ook u zou vooruit moeten plannen en uw welverdiende, rustgevende pensioen moeten veiligstellen na zoveel jaren van hard werken. Begin met jezelf de vraag te stellen: kan ik dagenlang zorgeloos genieten met ongeveer 60% van mijn laatste salaris? 1.065 euro is gemiddeld wat een Belgische gepensioneerde elke maand ontvangt. Een rusthuis kost minimaal 1.500 euro per maand. Reken maar uit ...

Gelukkig kan aanvullend sparen u helpen om een comfortabeler pensioen op te bouwen.

Tot 30% fiscaal voordeel

In België kunt u uw wettelijk pensioen op verschillende manieren aanvullen, onder andere met pensioensparen. Dit is een spaarplan dat u opbouwt zoals u dat wilt en zoals u het zich in de loop van de maanden en jaren kunt veroorloven. Vanaf  25 euro per maand kan u al beginnen sparen.

Heb je te kampen met een eenmalige financiële tegenvaller? Maak je geen zorgen: je zet je spaartraject verder zodra je weer financieel gezond bent.

Een van de voordelen van de formule is dat je spaart voor de toekomst, terwijl je (bijna) direct profiteert van de voordelen. Afhankelijk van het jaarlijkse bedrag dat je spaart, profiteer je immers van een belastingvoordeel van 25 tot 30%* in het volgende jaar.

Het is duidelijk: hoe eerder je begint, hoe beter. Maar het is nooit te laat om te beginnen. En trouwens, als je tegen 31 december 2020 aan pensioensparen te doen bij DVV Verzekeringen, dan krijg je een cashback van 25 euro** op elke nieuwe polis Life Pension Dynamic*** of Life Cover Pack****.

Vraag meer informatie bij één van onze DVV-consulenten.

*De fiscale behandeling hangt af van de individuele omstandigheden van de verzekeringsnemer en kan in de toekomst aan wijzigingen onderhevig zijn. Als er voor een premie een belastingvoordeel verkregen werd, zijn er taksen van toepassing op de uitkeringen.

** Krijg 25 euro terugbetaald per nieuw fiscaal contract pensioen- of langetermijnsparen van het type “Life Pension Dynamic” of “Life Cover Pack” (maximum 1 contract per fiscaal regime per verzekerde).  Het contract dient onderschreven te zijn tussen 02/11/2020 en 31/12/2020 met een minimumstorting van 165 euro per nieuw contract voor 31/12/2020.  De terugbetaling van het toegestane actievoordeel gebeurt voor eind februari 2021.

*** DVV Life Pension Dynamic is een levensverzekering van tak 23 met maximaal 6% instapkosten en met een minimale looptijd van 10 jaar en met einddatum ten vroegste op de 65e verjaardag van de verzekerde. Bekijk voor de beleggingsdoelstellingen, de risico’s (geen kapitaal- en rendementsgarantie), de plaats waarde van de eenheden geraadpleegd kunnen worden, de evolutie van de fondsen, de kosten en taksen de commerciële fiche, financiële informatiefiche langetermijnsparen, financiële informatiefiche pensioensparen, voorwaarden, het beheersreglement, de tak 23-fondsen  of ga langs bij een DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het is belangrijk dat potentiële spaarders deze documenten doornemen voor zij een contract ondertekenen. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

**** DVV Life Cover Pack is een levensverzekering van tak 21 met maximaal 6% instapkosten en met een minimale looptijd van 10 jaar. Bekijk voor de spaardoeleinden, de risico’s (kredietrisico in geval van faillissement van Belins NV en liquiditeitsrisico), kosten, taksen en gegarandeerde intrestvoet de financiële informatiefiche, de  voorwaarden, de commerciële fiche of ga langs bij een DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het is belangrijk dat potentiële spaarders deze documenten doornemen voor zij een contract ondertekenen. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

Dit wil u ook weten

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Ga naar een DVV-consulent in een van onze 316 kantoren.

Kies een consulent