• MyDVV

Sparen voor uw kind

Welk budget voor kerst?

Stabiel budget in 2016 en 2017

Volgens studies van Deloitte besteedde een Belgisch huishouden in 2016 gemiddeld 430 euro aan het kerstdiner en de bijhorende cadeaus. 
Interessant weetje: de voorspellingen waren hoger en liepen op tot 591 euro. 

In 2017 bedroeg het gemiddelde budget 432 euro, ongeveer hetzelfde dus als de werkelijke kosten in 2016. Dat is iets minder dan het Europese gemiddelde van 445 euro.

Welke kerstcadeaus?

In België bestond de top 10 van kerstcadeaus uit boeken, cadeaubonnen (reizen, restaurant, wellness, activiteit...), parfum en cosmetica, naast kleding en schoenen. Verrassend: bovenaan de lijst stond cashgeld! Belgen doen dus graag geld cadeau!

Alternatief cadeau

In plaats van een paar briefjes in een envelop te stoppen, kan u ook een Junior Plan  van DVV verzekeringen geven aan uw kind, kleinkind of petekind van minder dan 12. Het principe? U stort elke maand een cent tot zij of hij 18, 21 of 25 jaar is. Een slim cadeau voor later!

Uw DVV-consulent is er voor u

Bent u niet zeker of een e-mail die u ontvangen hebt wel degelijk van DVV verzekeringen is? Contacteer uw DVV-consulent om zeker te zijn. Vind een consulent in uw buurt.

Gepubliceerd op 03/12/2018

Wil u meer weten over het Junior Plan van DVV of over onze andere spaarproducten ? Uw DVV-consulent helpt u graag. Vind een DVV-consulent in uw buurt.

Gepubliceerd op 03/12/2018

Dit wil u ook weten

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in uw buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op u in meer dan 350 kantoren.

Kies een consulent