Lang leve de fietstochten!

OEF! Fietsbijstand van DVV is er voor u!

Bij pech, diefstal of ongeval

24/24 en 7/7, tot 3 keer per jaar

35 euro/pers. of 60 euro/gezin (per jaar)

Wat is fietsbijstand?

Kan u niet meer verder fietsen door pech, diefstal of een ongeval? Geen probleem! DVV Verzekeringen helpt u. We zorgen dat er binnen 30 minuten een hersteller bij u staat. Is een herstelling niet meteen mogelijk? Dan brengen we u naar huis of naar een fietsenmaker.

Een jaar onbezorgd genieten voor weinig geld

Met de fietsbijstand fietst u zorgeloos voor maar 35 euro/jaar. Beter nog: voor maar 60 euro/jaar is uw hele gezin gerust. Voor die prijs zou het jammer zijn om dat te missen!

5 goede redenen om fietsbijstand te nemen

Voor alle fietsen en bromfietsen tot 125 cc
Stadsfietsen, racefietsen, elektrische fietsen, plooifietsen, bakfietsen, mountainbikes, driewielers en bromfietsen.

24/24 en 7/7
U kan dag en nacht op ons rekenen, zelfs op zondag.

Overal in België en tot 50 km over de grens
Vanaf 1 km van uw verblijfplaats in België en Luxemburg, maar ook tot 50 km over de grens met Frankrijk, Duitsland en Nederland. 

Gratis voor trouwe klanten
Fietsbijstand is gratis als u minstens 1 product bij DVV Verzekeringen hebt in 3 van de 4 volgende categorieën: woning-, auto-, familiale en levensverzekering.

Gratis psychologische bijstand
Als u bijvoorbeeld te maken krijgt met diefstal met geweld vergoeden we tot 5 sessies bij een psycholoog.

Beperkingen en uitsluitingen

  • Problemen met (bijna) lege accu’s van elektrische fietsen zijn niet gedekt. Defecte of beschadigde accu’s zijn wel verzekerd.
  • Wij bieden geen bijstand en vergoeden geen schade als de schade al bestond voor de ingangsdatum van deze verzekering. Ook in geval van overmatig gebruik van geneesmiddelen, gebruik van drugs, verdovende of opwekkende middelen, dronkenschap of alcoholisme komen we niet tussen.
  • We komen niet tussen als u de fiets onbeheerd en niet vergrendeld achterlaat. U moet steeds de nodige maatregelen treffen om schade te voorkomen.
  • Niet verzekerd is schade bij de voorbereidingen of deelname aan wedstrijden en schade door natuurrampen.

Goed om te weten:

  • Trouwe klanten van DVV Verzekeringen genieten van een gratis fietsbijstand als ze bij DVV Verzekeringen minstens 1 product hebben in 3 van de 4 volgende categorieën: brand, auto, familiale en/of levensverzekering. Lees de algemene voorwaarden voor gratis fietsbijstand als trouwe klant.
  • Deze betalende fietsbijstand is een verzekeringsproduct van AGA International SA, Belgian Branch. Raadpleeg de algemene voorwaarden (franchise, gedekte goederen, limieten van de dekking enz.) en de commerciële fiche van de DVV fietsbijstand of ga langs bij een DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht, heeft een duurtijd van 1 jaar en is stilzwijgend verlengbaar.