• MyDVV

Wonen

All-in voor uw woonproject

Immo-Pack

Makkelijker wordt het niet!

Immo-Pack heeft alles voor uw project: een woonkrediet, schuldsaldoverzekering en woningverzekering. Alles wat u moet hebben om uw droom waar te maken!

Service inbegrepen

Een vaste of variabele rente? Goede voorwaarden voor uw woonkrediet en verzekeringen? Vraag advies aan een kredietmakelaar die ook DVV-verzekeringsconsulent is. 

De fiscus helpt

Breng de premies van uw lening in uw belastingen in en bespaar tot 944 euro. Ook van de verzekeringspremies kan u 30% als belastingvermindering recupereren.

Met het Immo-Pack hebt u een all-in voor uw woning

Uw droomwoning gevonden? Dan hebt u niet alleen een woonkrediet, maar ook de geschikte verzekeringen nodig. Vanuit onze deskundigheid in die domeinen hebben wij het Immo-Pack samengesteld: krediet, schuldsaldoverzekering en woningverzekering: alles zit erin! U bespaart zo niet alleen tijd, maar krijgt ook meteen toegang tot goede voorwaarden en de juiste bescherming. 

Woonkrediet en schuldsaldoverzekering
Als u een hypothecair krediet afsluit samen met een schuldsaldoverzekering bent u zeker dat uw krediet afbetaald wordt bij uw overlijden. Zo weet u dat uw gezin in uw woning kan blijven, ook als u er niet meer bent.

Woningverzekering
Met de woningverzekering Cocoon is uw thuis goed beschermd tegen schade door bijvoorbeeld brand, storm, overstromingen enz.

Goed om te weten
Neemt u de verzekeringen liever bij een andere verzekeraar? Dat kan, maar dan geniet u niet van dezelfde gunstige tarieven voor het DVV-krediet. Deze gunstige tarieven zijn dan ook voorwaardelijk. U vindt alle informatie in de prospectus en tarieffiche of bij een kredietmakelaar die ook DVV-verzekeringsconsulent is.

Nog meer bescherming

Wil u nog meer gemoedsrust? Dan kan u Immo-Pack uitbreiden met deze verzekeringen:

Ontdek meer details

Uitsluitingen en beperkingen

  • De woningverzekering Cocoon dekt glasbreuk van led-, lcd- en plasmaschermen tot 3.309,62 euro. Schade aan reclameborden of andere voorwerpen die buiten liggen zoals speelgoed of trampolines betalen we niet terug. Schade door water dat binnendringt via deuren, vensters, verluchtingsgaten of andere openingen in het gebouw betalen we niet terug. Schade aan uw tuin of tuinhuis betalen we niet terug.
  • Niet gedekt door de schuldsaldoverzekering zijn onder meer overlijden door alcoholintoxicatie, deltavliegen, zweefvliegen, valschermspringen of ballonvaren.
  • De vermelde limietbedragen zijn van december 2017 en gekoppeld aan de index van de consumptieprijzen.

Goed om te weten
De maximale looptijd van een woonkrediet bedraagt 25 jaar. Er is geen minimumduur, maar om fiscale redenen leent u het best voor een minimumduur van 10 jaar.

U geniet een fiscaal voordeel als er voldaan is aan wettelijke voorwaarden. De fiscale behandeling hangt af van uw individuele omstandigheden en kan in de toekomst veranderen. Als u een belastingvoordeel gekregen hebt voor een premie moet u rekening houden met een taks op de uitkering. 

De schuldsaldoverzekering is een overlijdensverzekering van tak 21 met vast kapitaal en maximaal 15% instapkosten, afgesloten voor een bepaalde duurtijd met een minimum van 10 jaar in geval van pensioensparen. De maximale duurtijd van de schuldsaldoverzekering is gelijk aan de looptijd van het woonkrediet. De woningverzekering Cocoon wordt afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd.

Bekijk voor informatie over de limieten en uitsluitingen:

Of ga langs bij een kredietmakelaar die ook DVV-verzekeringsconsulent is. Het is belangrijk deze documenten door te nemen voor een contract te ondertekenen. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

Dit wil u ook weten

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Ga naar een DVV-consulent in een van onze 316 kantoren.

Kies een consulent