• MyDVV

Wonen

Woningverzekering voor jongeren: eerste 6 maanden gratis*

6 maanden gratis als u jonger bent dan 36 jaar*

Persoonlijk advies

Schade? Snel hersteld!

Gaat u voor het eerst alleen wonen? Dan hebt u al kosten genoeg… Daarom doet DVV u de eerste 6 maanden van uw woningverzekering cadeau. Bovendien staat u er bij ons nooit alleen voor. Uw consulent is er voor u.

Bent u eigenaar?

Met de woningverzekering Cocoon komt tussen bij brand, waterschade, glasbreuk, schade aan uw inboedel en nog zoveel meer. 

Gaat u huren?

  • Voor een huis van max. 200 m2 of een appartement van max. 125 m2 krijgt u met Cocoon Start een pakket met een woningverzekering, familiale verzekering en zoveel meer voor maar 25 euro/maand.
  • Voor een huis van meer dan 200 m2 of een appartement van meer dan 125 m2 bent u met de woningverzekering Cocoon zeker van de ruimste bescherming voor uw thuis.

Woning kopen?

Wist u dat…  u ook voor uw lening bij ons terecht kan?

Welke verzekeringen hebt u nog nodig als starter?

Onze consulenten adviseren u graag. Spring gerust binnen voor een koffie, we bespreken samen hoe we u goed kunnen beschermen.

Goed om te weten
*6 maanden gratis op een nieuwe woningverzekering Cocoon of Cocoon Start voor wie voor het eerst alleen of samen gaat wonen. Dit aanbod is geldig op voorwaarde dat DVV verzekeringen het risico aanvaardt.

De woningverzekering Cocoon of Cocoon Start wordt afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

Voor de franchise, de gedekte goederen, de eventuele limieten en uitsluitingen van de dekking, de contactgegevens van de klachtendienst, enz. kan u terecht bij uw DVV-consulent of via:

*6 maanden gratis + 6 maanden betalend op de eerste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon of Cocoon Start voor jongeren tot en met 35 jaar.Dit aanbod is geldig op voorwaarde dat DVV verzekeringen het risico aanvaardt.

Dit wil u ook weten

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Ga naar een DVV-consulent in een van onze 316 kantoren.

Kies een consulent