• MyDVV

Wonen

Uw woonkrediet altijd in goede handen

Woonkrediet met Schuldsaldoverzekering

1 simpel pakket met een woonkrediet en schuldsaldo

Wil u een woonkrediet en een goede bescherming voor uw gezin als er iets gebeurt? Kies dan ons pakket met een woonkrediet én schuldsaldoverzekering.

Uw kredietmakelaar is er voor u

Neemt u een krediet met vaste of variabele intrest? Wat met uw schuldsaldoverzekering? Uw kredietmakelaar die ook DVV-verzekeringsconsulent is, helpt u. 

De fiscus helpt

Breng uw lening in uw belastingen in en bespaar tot 944 euro. Onder bepaalde voorwaarden krijgt u ook 30% van de premies van uw schuldsaldo terug van de fiscus.

Combineer uw woonkrediet met een schuldsaldoverzekering

Bij DVV verzekeringen bent u zeker van een woonkrediet op maat en een schuldsaldoverzekering met een dekking naar uw keuze. Voor uw woonkrediet betaalt u maandelijks een vast bedrag af. Als u vroegtijdig overlijdt, wordt uw krediet door de schuldsaldoverzekering terugbetaald. Volledig of gedeeltelijk al naargelang u het hebt voorzien.

Kiest u liever niet voor een pakket en wil u uw schuldsaldoverzekering nemen bij een andere verzekeraar? Dat kan, maar dan geniet u niet van dezelfde gunstige tarieven voor uw woonkrediet bij DVV verzekeringen. Deze gunstige tarieven zijn dan ook voorwaardelijk.

U vindt alle informatie in de prospectus die beschikbaar is bij uw kredietmakelaar die ook DVV-verzekeringsconsulent is.

Ontdek meer details over het pakket

Doe een simulatie van uw woonkrediet

Geen idee hoeveel u kan lenen voor uw woning? Doe de test en maak een simulatie van uw hypothecaire lening. 

Uitsluitingen en beperkingen

  • Niet gedekt door de schuldsaldoverzekering zijn onder meer overlijden door alcoholintoxicatie, deltavliegen, zweefvliegen, valschermspringen of ballonvaren.
  • De maximale looptijd van een woonkrediet bedraagt 30 jaar. Er is geen minimumduur, maar om fiscale redenen leent u het best voor een minimumduur van 10 jaar.

Belastingen

  • U geniet een fiscaal voordeel als er voldaan is aan wettelijke voorwaarden. De fiscale behandeling hangt af van uw individuele omstandigheden en kan in de toekomst veranderen. Als u een belastingvoordeel gekregen hebt voor een premie moet u rekening houden met een taks op de uitkering.
Goed om te weten:
 

Elke DVV kredietmakelaar heeft een contractuele overeenkomst ondertekend die de 10 basisprincipes bevat om op verantwoorde wijze hypothecaire kredieten aan te gaan en te verstrekken.
Deze richtlijnen werden opgesteld door de Beroepsvereniging van het Krediet. U kan dit contractuele uittreksel hier nalezen.

De schuldsaldoverzekering is een overlijdensverzekering van tak 21 met vast kapitaal en maximaal 15% instapkosten, afgesloten voor een bepaalde duurtijd met een minimum van 10 jaar in geval van pensioensparen. De maximale duurtijd van de schuldsaldoverzekering is gelijk aan de looptijd van het woonkrediet.  Bekijk de algemene voorwaarden, de financiële informatiefiche en de commerciële fiche voor informatie over de limieten en uitsluitingen of ga langs bij een kredietmakelaar die ook DVV-verzekeringsconsulent is. Het is belangrijk dit document door te nemen voor een contract te ondertekenen. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

Dit wil u ook weten

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Ga naar een DVV-consulent in een van onze 316 kantoren.

Kies een consulent