Goed en volledig verzekerd met de camperverzekering

Nieuwe camper gekocht op Mobicar 2017?

Met onze camperverzekering bent u zeker van een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand en Volledige Omnium.

Hebt u ook een autoverzekering bij DVV? Dan krijgt u een voordelig tarief voor uw camperverzekering.

Card image cap

Extra’s voor Pasar-leden

 • 6 maanden gratis op de eerste jaarpremie van een nieuwe Cocoon-woningverzekering & familiale verzekering
 • 3 maanden gratis op de eerste jaarpremie van een nieuwe autoverzekering

6 kenmerken van de camperverzekering

Voor alle regelmatige bestuurders

De camperverzekering verzekert iedereen die als regelmatige bestuurder is opgenomen in het contract. Dus niet alleen de verzekeringnemer!

Schade door diefstal of poging tot diefstal

Krijgt u te maken met een (poging tot) diefstal? Met een omniumverzekering vergoedt DVV ook schade aan het interieur bij inbraak, kosten na diefstal van de officiële nummerplaat en nieuwe sleutels of het herprogrammeren als de sleutels gestolen werden. Weet dat zelfs uw bevestigde tv gedekt is als die is opgenomen in de verzekerde waarde.

Aanrijding met dieren verzekerd

Is uw camper beschadigd door een aanrijding met een hert of een ander dier? DVV Verzekeringen komt in geval u beschikt  over een omniumverzekering . Het enige wat u hoeft te doen, is een proces-verbaal laten opmaken.

Exclusief bij ons in onze omniumverzekering!

DVV vergoedt als enige op de markt ook bijkomende gevaren zonder franchise. Denk aan schade bij plotselinge en onvoorziene neerslag van roet, verf- en zandstraalresten of schade bij een kettingbotsing met minstens 4 geïdentificeerde voertuigen. Ook schade doordat uw camper vervoerd wordt met een trein of boot is gedekt zonder franchise!

Zonder franchise

Voor de waarborgen glasbreuk, schade door brand, diefstal, aanrijding met dieren, natuurkrachten en bijkomende gevaren wordt u bij een schadegeval van de eerste tot de laatste euro vergoed in geval u beschikt  over een omniumverzekering. Voor de waarborg eigen schade kiest u bij het begin van het contract zelf de franchise!

Nog meer bescherming naar keuze

U kan de waarborgen uitbreiden met bijvoorbeeld reisbijstand of een verzekering voor lichamelijke schade aan de bestuurder. Zo bent u nog beter beschermd als er iets gebeurt onderweg!

Uw nieuwe camper goed verzekerd

Goed om te weten:

 • Bij diefstal moet u altijd aangifte doen bij de politie. Om terugbetaald te worden onder de omniumverzekering, is het belangrijk dat uw camper goed werd afgesloten.
 • De camperverzekering geldt voor privégebruik.
 • Voor de waarborg eigen schade van de Volledige Omnium kan u kiezen voor een klassieke franchise van 2,5% (of 5% of 10%) van de verzekerde waarde of voor de franchise ‘aanrijdingsrisico’. Die laatste is een klassieke franchise van 2,5% waarbij er volledig wordt betaald als de tegenpartij een geïdentificeerd motorrijtuig is. Ook een “Engelse franchise” waarbij er volledig wordt betaald als de schade minimaal 750 euro (excl. BTW) bedraagt, is mogelijk.
 • Als uw mobilhome na een ongeval hersteld moet worden en u een beroep doet op een erkende hersteller, krijgt u met de omnium een personenwagen als vervangwagen (dus geen andere mobilhome).
 • Zodra uw mobilhome een waarde heeft van meer dan 75.000 euro excl. btw is een antidiefstalsysteem met satelliettracking noodzakelijk.
 • De camperverzekering wordt afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd. Bekijk voor meer info:

Of ga langs bij een DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

Opmerkingen, vragen of klachten in verband met dit product?

Niet gedekt:

 • Koplampen, achterlichten en spiegels (onder glasbreuk).
 • Aanrijding met dieren als er geen proces-verbaal werd opgemaakt.
 • De schade berokkend door vervoerde zaken of dieren is niet gedekt, tenzij de schade een gevolg is van een aanrijding met een geïdentificeerd voorwerp.