Gerust onderweg met een wintervaste omnium

Uw gewone autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid komt niet tussen voor de schade aan uw eigen auto, een omnium wel.

Zo is uw investering goed beschermd, zelfs in de strengste winters.

Card image cap

Een franchise van 0 euro?

Met DVV Stars kan het! U spaart punten dankzij ons getrouwheidsprogramma dat goede chauffeurs beloont. Bij een ongeval gebruikt u uw DVV Stars om geen franchise te moeten betalen. Ontdek meer

3 redenen om te kiezen voor de DVV-omniumverzekering

Gratis slepen in België en tot 30 km over de grens

Hebt u een ongeval in België of tot 30 km daarbuiten? We slepen uw auto naar de garage van uw keuze. En als dat een door DVV erkende garage is, krijgt u een vervangwagen voor de duur van de herstelling.

Vraag uw DVV-consulent naar de formules voor uw omnium

U kiest op basis van uw noden en uw budget. DVV Verzekeringen biedt u 3 formules voor uw omniumverzekering met meer of minder uitgebreide dekking: volledige omnium, beperkte omnium of brand & diefstal.

Glasbreuk? Geen aangifte nodig

Een steen die in uw voorruit terecht komt? Als u ervoor kiest die bij Carglass te herstellen, kan u rechtstreeks naar de hersteller. Zonder aangifte te doen en zonder een eurocent uit te geven. We betalen de factuur rechtstreeks!

Kies een optimale bescherming voor uw nieuwe auto

En voor uw verplichte autoverzekering BA?

3 redenen om ook voor uw autoverzekering BA voor DVV te kiezen

Goed om te weten:

  • Schade door deelname aan snelheidswedstrijden is nooit verzekerd. Toeristische en ontspanningsrally’s zijn wel gedekt.
  • De omniumverzekering wordt afgesloten voor 1 jaar en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Lees de voorwaarden (franchise, gedekte goederen, limieten van de dekking enz.), de commerciële fiche en de productfiche (IPID)°of ga langs bij een DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

Opmerkingen, vragen of klachten?

Niet gedekt:

  • Bepantserde en dubbele ruiten.
  • Ongevallen door een kennelijk gebrek aan onderhoud of door technische tekortkomingen.
  • Diefstal als het voertuig niet correct werd vergrendeld.