Uw fiets, uw vrijheid

Met onze fietsbijstand bent u altijd gerust. Ook als het eens tegenzit. Bij panne, een ongeval met uw fiets of een lekke band wordt u meteen geholpen. 24 uur per dag, 7 dagen op 7, tot 3 keer per jaar.

3 kenmerken van fietsbijstand

Bijstand voor alle soorten fietsen

Is uw fiets beschadigd? We zorgen dat er binnen de 30 minuten een hersteller bij u staat. Als de schade niet direct hersteld kan worden, brengen we u en uw fiets naar uw verblijfplaats, eindbestemming of fietsenmaker. Ook als uw fiets gestolen is, verlenen we u bijstand.

Formule voor uw hele gezin

Voor 60 euro krijgt ook uw dochter die met haar stadsfiets een lekke band heeft, bijstand. Of uw zoon met zijn koersfiets. De dekking geldt voor alle gezinsleden, zowel voor elektrische fietsen, stadsfietsen, racefietsen, plooifietsen, mountainbikes, bakfietsen, driewielers als bromfietsen en scooters tot 125 cc.

Overal in België en Luxemburg en tot 50 km over de grens

Op fietstocht aan de andere kant van het land? Ook dan helpen we u. We komen tussen vanaf 1 kilometer van uw verblijfplaats. Dat kan uw eigen huis zijn, maar ook een vakantiewoning, studentenkamer enz.

Reken op snelle hulp bij fietspech

Wil u uw fiets verzekeren tegen diefstal of schade?

Neem een fietsomnium

Goed om te weten

  • Wij verlenen maximaal 3 keer per verzekeringsjaar bijstand.
  • Problemen met accu’s van elektrische fietsen die onvoldoende werden opgeladen, zijn niet gedekt. Defecte of beschadigde accu’s zijn wel verzekerd.
  • Wij bieden geen bijstand en vergoeden geen schade als de schade al bestond voor de ingangsdatum van deze verzekering.
  • Trouwe klanten van DVV Verzekeringen genieten gratis van fietsbijstand. Daarvoor moet u minstens 1 product bij DVV Verzekeringen hebben in 3 van de 4 volgende categorieën: brand, auto, familiale en/of levensverzekering. Lees hier de algemene voorwaarden voor gratis fietsbijstand als trouwe klant.
  • Deze fietsbijstand is een verzekeringsproduct van AGA International SA, Belgian Branch. Raadpleeg de algemene voorwaarden en lees de commerciële fiche van de verzekeringspolissen (eigen risico, gedekte goederen, limieten van de dekking enz.) beschikbaar bij uw DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht, heeft een duurtijd van 1 jaar en is stilzwijgend verlengbaar.

Opmerkingen, vragen of klachten in verband met dit product?

Niet verzekerd:

  • Voorbereidingen op of deelname aan wedstrijden.
  • Schade door natuurrampen.
  • Schade door grove schuld of nalatigheid.