Terugbetaling bij schade en diefstal

 

Geen franchise bij diefstal of schade groter dan 100 euro

 

Wereldwijde dekking

Uw waardevolle fiets beschermd!

Hebt u een gloednieuwe fiets of is uw fiets maximaal 1 jaar oud? Dan mag u er wellicht niet aan denken dat uw fiets gestolen of beschadigd wordt… Dankzij onze omniumfietsverzekering moet u er geen seconde van wakker liggen.

Card image cap

 

6 kenmerken van de omniumfietsverzekering

Terugbetaling bij diefstal of schade

Uw fiets was stevig op slot en is toch gestolen? Uw fiets is beschadigd? Geen probleem, wij betalen u terug. Daarna beslist u zelf welke fiets u koopt. Omdat een fiets elk jaar minder waard wordt, passen we na het eerste jaar een waardevermindering toe van 1,25% per maand.

Geen franchise vanaf 100 euro

Schade aan uw fiets door een val, een ongeval of een poging tot diefstal? Vanaf 100 euro betalen we de schade volledig terug.

Wereldwijde dekking

Zodra u van de stoep rijdt bij u thuis geldt de fietsverzekering. Dus ook als u hem meeneemt naar de Mont Ventoux of door Azië fietst.

Ideaal voor elektrische fietsen (tot 25 km/u)!

Een elektrische fiets kan een aardige som geld kosten. Gelukkig kan u ook intekenen op de omnium als u een elektrische fiets hebt die maximaal 25 km per uur rijdt.

Vastgemaakte accessoires ook verzekerd

Koopt u speciale tubes of andere accessoires om nog meer te genieten op de fiets? Laat ze dan verzekeren dankzij deze omnium.

Kleine premie

Een fiets is een dure investering. Als u weet dat de premie voor de omnium maar 6% bedraagt van de aankoopwaarde (met een minimale premie van 30 euro), dan is de berekening wellicht snel gemaakt…

Wil u hulp bij een lekke band of andere fietspech?

Goed om te weten

  • U kan een omniumverzekering nemen voor all-terrain-bikes (ATB), mountainbikes, pedelec-fietsen en e-bikes (max. 25 km/u), racefietsen en stadsfietsen. Andere fietsen zoals bakfietsen of plooifietsen kunnen niet verzekerd worden.
  • Wij bieden geen bijstand en vergoeden geen schade als de schade al bestond voor de ingangsdatum van deze verzekering. Ook bij opzet, grove schuld of nalatigheid komen we niet tussen.
  • Deze fietsverzekering is een verzekeringsproduct van AGA International SA, Belgian Branch. Raadpleeg de algemene voorwaarden en lees de commerciële fiche van de verzekeringspolissen (eigen risico, gedekte goederen, limieten van de dekking enz.) beschikbaar bij uw DVV-consulent.. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures.
  • Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht, heeft een duurtijd van 1 jaar en is stilzwijgend verlengbaar tot de fiets 5 jaar oud is of u slachtoffer bent van een totaal verlies.

Opmerkingen, vragen of klachten in verband met dit product?

Niet gedekt:

  • Afneembare accessoires (zoals een fiets-gps)
  • Deelname aan wielerwedstrijden
  • Slijtage aan de fiets.