Cocoon: nu 2 maanden gratis

Met onze woningverzekering zit u goed, zelfs als er iets onverwachts gebeurt met uw woning.

Teken in vóór 31/12/2017 en geniet van 2 maanden gratis + 10 maanden betalend.

Dit tijdelijke aanbod geldt op de eerste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon.

Card image cap

Daarom kiest u Cocoon:

De bescherming voor uw woning

Onze woningverzekering dekt veel meer dan alleen brand. Ook tegen waterschade, storm- en hagelschade of glasbreuk bent u beschermd. Meer nog: uw aansprakelijkheid bij een feestzaal of vakantiewoning die u huurt, is mee gedekt. Kies 1 van de extra opties voor bescherming tegen diefstal of extra dekking van uw tuin.

Gratis hulp de klok rond

Bel 0800 93 300 voor informatie of adressen voor eerste hulp. Maar ook om snel de verhuis van uw inboedel te organiseren als u ergere schade wil voorkomen. Hebt u zich buitengesloten? Geen nood, wij zorgen dat er een slotenmaker langskomt. En u hoeft er niet eens voor te betalen.

Uw DVV-consulent doet altijd meer voor u

Bij ons staat u er nooit alleen voor! Ook niet als het tegenzit. Bij schade aan uw woning kan u op uw DVV-consulent rekenen. Voor advies, maar ook voor een snelle afhandeling van uw dossier. Hebt u recht op een vergoeding? Geniet van een vlekkeloze service en een snelle uitbetaling.

Daarom kiest u de woningverzekering Cocoon

Jonger dan 30?

Betaal maar 25 euro/maand voor alle verzekeringen die een jonge huurder nodig heeft! Nu 6 maanden gratis als u voor het eerst het ouderlijk nest verlaat.

Ontdek meer over Cocoon Start

Goed om te weten:

*2 maanden gratis op uw woningverzekering Cocoon, dat betekent dat u maar 10 maanden gratis betaalt op uw eerste jaarpremie. Dit tijdelijke aanbod is tijdelijk en loopt af op 31/12/2017. Het is geldig met of zonder extra opties op voorwaarde dat DVV Verzekeringen het risico aanvaardt.

Bij glasbreuk zijn led-, lcd- en plasmaschermen gedekt tot 3.240,47 euro (plafond van december 2016).

Voor de tussenkomst van de slotenmaker vergoeden we maximaal 250 euro (plafond van juni 2017).

Cocoon van DVV Verzekeringen loopt gedurende 1 jaar en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. Ontdek meer informatie over de voorwaarden (eigen risico, gedekte goederen, limieten van de dekking enz.) en de commerciële fiche of ga langs bij een DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures.

Opmerkingen, vragen of klachten in verband met dit product?

Niet gedekt:

  • Schade door water dat binnendringt via deuren, vensters, verluchtingsgaten of andere openingen in het gebouw.
  • Krassen en afschilferingen.
  • Diefstal van materialen bestemd om deel uit te maken van het gebouw.