• My DVV

Beleggen

Vergelijk 3 beleggingsproducten

3 beleggingsproducten

Met 25 euro per maand kan u al beleggen bij DVV Verzekeringen. U hebt daarvoor de keuze uit 3 levensverzekeringen met al dan niet gewaarborgd kapitaal en rendement. Hulp nodig? We zetten de 3 beleggingsproducten voor u op een rij. Op basis van uw beleggersprofiel en de eigenschappen van elk product kan u dan uw belegging kiezen.

Vergelijk de beleggingsproducten

 

Life Invest Protect1 Life Invest Dynamic2 Life Invest Control3
  Vraag uw offerte Vraag uw offerte Vraag uw offerte
  Ontdek meer Ontdek meer Ontdek meer
Voor wie U zoekt een alternatief voor het klassieke sparen, maar wil op veilig spelen met zekerheid over uw kapitaal en intrest. U wil een potentieel hoger rendement dan bij Life Invest Protect en bent bereid daarvoor hogere risico’s te nemen.  U wil voor een deel van uw spaargeld iets meer risico nemen voor een potentieel hoger rendement dan bij Life Invest Protect, maar voor de rest van uw spaargeld speelt u liever op veilig met zekerheid over uw kapitaal en intrest.
Producttype Levensverzekering Levensverzekering Levensverzekering
Tak Tak 21 Tak 23 Tak 44 (combinatie van tak 21 en 23)
Beleggersprofiel Defensief 
Neutraal
Evenwichtig
Dynamisch
Dynamisch Dynamisch
Neutraal
Evenwichtig
Aanbevolen looptijd Meer dan 8 jaar Meer dan 8 jaar Meer dan 8 jaar
Startkapitaal Vanaf 25 euro/maand of 2.500 euro Vanaf 25 euro/maand of 2.500 euro Vanaf 25 euro/maand of 2.500 euro
Kapitaalgarantie Ja Nee Ja, voor gedeelte in tak 21
Aanvullende overlijdensdekking Ja Ja Nee
Gratis uitstapmogelijkheden Ja Ja Ja
Afkoop Zowel gedeeltelijke als volledige afkopen zijn mogelijk. Hou wel rekening met mogelijke kosten en taksen.  Zowel gedeeltelijke als volledige afkopen zijn mogelijk. Hou wel rekening met mogelijke kosten en taksen.  Zowel gedeeltelijke als volledige afkopen zijn mogelijk. Hou wel rekening met mogelijke kosten en taksen. 
Gewaarborgd rendement Ja, er is een vaste gewaarborgde basisrentevoet Neen Ja voor het deel in tak 21 (vaste gewaarborgde basisrentevoet), neen voor het deel tak 23 (geen gewaarborgd kapitaal en geen vast rendement) voor het deel in tak 23 
Instapkosten De instapkosten bedragen maximaal 2,5% bij elke brutostorting. Voor de opmaak betaalt u 5 euro. De instapkosten bedragen maximaal 2,5% bij elke brutostorting. Voor de opmaak betaalt u 5 euro. De instapkosten bedragen maximaal 2,5% bij elke brutostorting. Voor de opmaak betaalt u 5 euro.
Beheerskosten en uitstapkosten De beheerskosten bedragen maandelijks 0,01% van de poliswaarde.
De uitstapkosten worden gedetailleerd in het essentiële informatiedocument.
De beheerskosten en de uitstapkosten worden gedetailleerd in het essentiële informatiedocument De beheerskosten en de uitstapkosten worden gedetailleerd in het essentiële informatiedocument.
Productfiche Productfiche Life Invest Protect Productfiche Life Invest Dynamic  Productfiche Life Invest Control 
Informatiefiche Essentiële informatiedocument
Essentiële informatiedocument
Essentiële informatiedocument
Algemene voorwaarden Voorwaarden
Voorwaarden
Voorwaarden
Bijkomende info

 

Beheersreglement en tak 23-fondsen
Beheersreglement en tak 23-fondsen
  1. DVV Life Invest Protect is een flexibele levensverzekering van tak 21 met maximaal 2,5% instapkosten en met een onbepaalde looptijd. Het minimale inschrijvingsbedrag bedraagt 2.500 euro of 25 euro per maand via doorlopende opdracht.
  2. DVV Life Invest Dynamic is een levensverzekering van tak 23 met maximaal 2,5% instapkosten en met een onbepaalde looptijd. Het minimale inschrijvingsbedrag bedraagt 2.500 euro of 25 euro per maand via doorlopende opdracht.
  3. DVV Life Invest Control is een combinatie van tak 21 en tak 23. Het minimale inschrijvingsbedrag bedraagt 2.500 euro of 25 euro per maand via doorlopende opdracht.

Goed om te weten

  • Voor DVV Life Invest Protect en DVV Life Invest Dynamic worden sommige omstandigheden van overlijden niet gedekt door de facultatieve overlijdensdekking. De prestaties worden dan beperkt tot de uitbetaling van de poliswaarde: bijvoorbeeld zelfmoord in het eerste jaar van de dekking of overlijden door alcoholisme of misbruik van geneesmiddelen.
  • Voor u in deze producten belegt, is het aangewezen om na te gaan of u de kenmerken en met name de risico's ervan goed begrijpt. Als de DVV-consulent u dit financiële product aanraadt in het kader van een beleggingsadvies of een advies voor een spaar- of beleggingsverzekering, moet ze nagaan of de overwogen transactie geschikt is, rekening houdend met uw kennis en ervaring met betrekking tot dit product, uw spaar- of beleggingsdoelstellingen en uw financiële situatie.
  • Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.
  • De fiscale behandeling hangt af van de individuele omstandigheden van de verzekeringnemer en kan in de toekomst aan wijzigingen onderhevig zijn.

De DVV-Nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV Verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Ga naar een DVV-consulent in een van onze 316 kantoren.

Kies een consulent