• My DVV

Langetermijnsparen

Vraag uw offerte

DVV Save 3 (Tak 21)

Aanvraag voor een offerte langetermijnsparen

  • Uw gegevens
  • Maak een afspraak

Om je een verzekeringsproduct te kunnen voorstellen dat beantwoordt aan je verlangens en behoeften vragen we je te antwoorden op onderstaande vragen.

Velden met een * zijn verplicht

Heb je al een woonkrediet dat je fiscaal in mindering brengt?

Op welke naam mogen we een contractvoorstel opmaken?*

Wat is je adres?*

Adres
 

Wat is je geboortedatum?*

Op welk telefoonnummer kan de DVV-consulent je bereiken?*

vb. +32
vb. +32
02
0486
200 20 20
20 20 20

E-mailadres*

Je persoonsgegevens zullen door DVV en de DVV-consulent worden verwerkt voor de opmaak van je persoonlijke offerte.De ingevoerde gegevens worden opgenomen in de bestanden van DVV, merk- en handelsnaam van Belins NV, verzekeringsonderneming erkend onder het nummer 0037, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel, RPR Brussel BTW BE 0405.764.064. Deze gegevens zullen enkel worden gebruikt in het kader van deze aanvraag.

(1) Indien je aangeeft dat DVV je op de hoogte mag houden van interessante aanbiedingen dan worden je naam, voornaam, e-mail, straat, nummer, bus, postcode en woonplaats hiertoe opgenomen in de bestanden van DVV. Bij een communicatie via e-mail kun je telkens in de e-mail aangeven dat je niet langer aanbiedingen wenst te ontvangen.

* Mits naleving van de wettelijke voorwaarden. De fiscale behandeling hangt af van de individuele omstandigheden van de verzekeringnemer en kan in de toekomst aan wijzigingen onderhevig zijn. Het gaat om een pensioenspaarverzekering van Tak 21 (Save 3) of Tak 23 (Life Pension Dynamic)met 6% instapkosten en minimale looptijd van 10 jaar. Voor meer informatie, onder meer over de beleggings- en spaardoelstellingen, de waarde van de eenheden, alsook over de gegarandeerde interestvoet, de risico's (geen kapitaalgarantie voor tak 23 en krediet- en liquiditeitsrisico voor tak 21), de kosten en taksen van deze producten, raadpleeg de informatiefiche, de commerciële fiche, het beheersreglement en de algemene voorwaarden, beschikbaar op deze website of bij je DVV-consulent. De fiscale behandeling hangt af van de individuele omstandigheden van de verzekeringnemer en kan in de toekomst aan wijzigingen onderhevig zijn. Het is belangrijk dat potentiële spaarders deze documenten doornemen alvorens zij een contract ondertekenen.

** Als er voor een premie een belastingvoordeel verkregen werd, zijn er taksen van toepassing op de uitkeringen.

Je voordelen :

  • Je recupereert 30% van je gespaarde geld via een belastingvermindering**
  • Combineerbaar met pensioensparen voor een dubbel fiscaal voordeel
  • Je bouwt nu al aan een mooie spaarpot voor later

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV Verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Ga naar een DVV-consulent in een van onze 316 kantoren.

Kies een consulent