• My DVV

Pensioensparen

Vraag meer info

DVV Life Pension Dynamic (Tak 23)

Aanvraag voor een offerte om te starten met pensioensparen

  • Uw gegevens
  • Maak een afspraak

Om je een verzekeringsproduct te kunnen voorstellen dat beantwoordt aan je verlangens en behoeften vragen we je te antwoorden op onderstaande vragen.

Uw gegevens zullen door DVV en een DVV-consulent worden verwerkt voor de opmaak van uw persoonlijke offerte.

Velden met een * zijn verplicht

Doe je al aan pensioensparen?

Op welke naam mogen we de offerte opmaken?*

Wat is je adres?*

Adres
 

Wat is je geboortedatum?*

Op welk telefoonnummer kan de DVV-consulent je bereiken?*

02
0486
2052525
202020

E-mailadres*

Je persoonsgegevens zullen door DVV en de DVV-consulent worden verwerkt voor de opmaak van je persoonlijke offerte.Deze verzekeringscontracten zijn onderworpen aan het Belgisch recht.

(1) Indien u aangeeft dat DVV u op de hoogte mag houden van interessante aanbiedingen dan worden uw naam, voornaam, e-mail, straat, nummer, bus, postcode en woonplaats hiertoe opgenomen in de bestanden van DVV. Bij een communicatie via e-mail kunt u telkens in de e-mail aangeven dat u niet langer aanbiedingen wenst te ontvangen.

* Mits naleving van de wettelijke voorwaarden. De fiscale behandeling hangt af van de individuele omstandigheden van de verzekeringnemer en kan in de toekomst aan wijzigingen onderhevig zijn. Het gaat om een pensioenspaarverzekering van Tak 21 (Save 3 of DVV Life Cover Pack) of Tak 23 (Life Pension Dynamic) met 6% instapkosten en minimale looptijd van 10 jaar. Voor meer informatie, onder meer over de beleggings- en spaardoelstellingen, de waarde van de eenheden, alsook over de gegarandeerde interestvoet, de risico's (geen kapitaalgarantie voor tak 23 en krediet- en liquiditeitsrisico voor tak 21), de kosten en taksen van deze producten, raadpleeg de informatiefiche, de commerciële fiche, het beheersreglement en de algemene voorwaarden, beschikbaar op deze website of bij je DVV-consulent. De fiscale behandeling hangt af van de individuele omstandigheden van de verzekeringnemer en kan in de toekomst aan wijzigingen onderhevig zijn. Het is belangrijk dat potentiële spaarders deze documenten doornemen alvorens zij een contract ondertekenen.

** Als er voor een premie een belastingvoordeel verkregen werd, zijn er taksen van toepassing op de uitkeringen.

Je voordelen :

  • Je recupereert 30% van je gespaarde geld via de belastingvermindering**
  • Je kiest zelf voor de oplossing die het best bij jou past

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV Verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Ga naar een DVV-consulent in een van onze 316 kantoren.

Kies een consulent