Nu 2 maanden GRATIS* VERZEKERD

OEF! Geniet van 2 maanden gratis autoverzekering

Uw DVV-consulent doet altijd meer voor u.

Nu 2 maanden GRATIS* VERZEKERD

Uw DVV-consulent zorgt voor u!

We brengen u veilig naar huis

Uw dossier is in goede handen

Krijg nu 2 maanden gratis

Als u vóór 30/04/2018 intekent, krijgt u 2 maanden gratis* autoverzekering. Een niet te missen aanbod en een DVV-consulent die meer voor u doet. Waar wacht u nog op?

20% korting voor veilige jonge chauffeurs

Als u jonger bent dan 26 en zo’n cursus volgt bij een instituut waarmee DVV samenwerkt, krijgt u 20% korting op de premie van uw autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Daarnaast krijgt u ook 10% korting op het deel eigen schade van een volledige omnium.

Gratis 24/24 bijstand bij ongeval in België

Hebt u een verkeersongeval in België (zelfs tot 30 km over de grens)? Bel 0800 93 300 en u wordt meteen geholpen! Mooi meegenomen: als u een omniumverzekering hebt en kiest u een door ons erkende garage voor de herstelling, krijgt u tijdens de herstelling een vervangwagen.

Daarom is een autoverzekering bij DVV interessant!

Snelle schaderegeling
Bij ons staat u er nooit alleen voor. Zelfs als u een ongeval hebt, zal uw DVV-consulent meer voor u doen. Contacteer hem voor een afspraak. Hebt u recht op een schadevergoeding? Reken op een vlekkeloze service en een snelle uitbetaling.

Botsing met dieren gedekt
 Loopt er een hond de straat op en moet u uitwijken? Bij een omnium is alle schade door een botsing met een dier gedekt. Dus niet alleen als het om een hert of ander wild dier gaat zoals bij sommige verzekeraars.

10% korting als u niet veel rijdt
U rijdt met uw privé wagen minder dan 10.000 km per jaar en bent ouder dan 26? Dan krijgt u 10% korting op uw verplichte autoverzekering.

Bonus-malus 0 na 5 jaar schadevrij rijden
Als u 5 jaar een autoverzekering hebt bij DVV Verzekeringen en geen schade hebt veroorzaakt, dan wordt uw bonus-malus 0. Beter nog: uw BM kan bij ons tot -4 gaan. Dat betekent dat uw BM na een ongeval nog altijd op 0 kan staan en dat uw premie niet hoeft te stijgen. 

DVV stars: uw trouw wordt beloond!
Als u rijdt zonder een ongeval te veroorzaken, verzamelt u punten: DVV Stars. Handig om uw bonus-malus te behouden of uw franchise te betalen als u toch eens een ongelukje hebt.

Goed om te weten

  • *2 maanden gratis op uw nieuwe autoverzekering, dat betekent dat u maar 10 maanden betaalt op uw eerste jaarpremie.
  • Tijdelijk aanbod tot 30/04/2018 geldig op alle waarborgen voor nieuwe klanten van DVV Verzekeringen die de voorbije 5 jaar gereden hebben zonder ongeval in fout, of op een omniumverzekering voor alle bestaande klanten die van auto veranderen.
  • Raadpleeg de algemene voorwaarden (franchise, gedekte goederen, limieten van de dekking enz.) en de commerciële fiche van de autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid en raadpleeg de algemene voorwaarden (franchise, gedekte goederen, limieten van de dekking enz.) en de commerciële fiche van de Omniumverzekering auto of vraag ze bij een DVV-consulent.
  • De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht, heeft een duurtijd van 1 jaar en is stilzwijgend verlengbaar.
  • Om te genieten van de korting als u minder dan 10.000 km/jaar rijdt, moet u ouder zijn dan 26 en mag u uw wagen niet gebruiken voor professionele verplaatsingen en geen rechtspersoon zijn. Als u toch meer dan 10.000 kilometer gereden hebt zonder ons te verwittigen, wordt er een bijkomende franchise van 400 euro toegepast.

Opmerkingen, vragen of klachten over dit product?