In de wolken met uw nieuwe fiets? Bescherm hem!

Verzeker uw gloednieuwe fiets tegen diefstal en materiële schade.

Voor alle soorten fietsen (max. 1 jaar)

Diefstal en poging tot diefstal zijn gedekt

Schade (> 100 euro) 100% terugbetaald

Wat is een Omnium fietsverzekering

Een Omnium fietsverzekering vergoedt u bij diefstal, poging tot diefstal en materiële schade door een val of ongeval. En dat wereldwijd.

Wat is gedekt in de Omnium fietsverzekering?

De fietsomnium van DVV Verzekeringen komt tussen in 2 gevallen:

Diefstal van uw fiets
Zelfs vaste accessoires kan u verzekeren. 

Materiêle schade aan uw fiets door een val, poging tot diefstal, vandalisme of een ongeval.

4 goede redenen om een fietsverzekering te nemen

Bescherm uw elektrische of racefiets
Een elektrische of racefiets is vaak heel duur. De omnium fietsverzekering beschermt uw investering als het mis gaat. 

Fiets gestolen? We vergoeden u
Is uw fiets gestolen of beschadigd door een poging tot diefstal terwijl hij stevig op slot was? Wij vergoeden u  zodat u zelf kan beslissen welke nieuwe fiets u koopt.

0 euro franchise
Schade aan uw fiets door een val, ongeval of poging tot diefstal? Vanaf 100 euro  vergoeden we alle materiële schade.

Altijd en overal verzekerd
Met uw Omnium fietsverzekering  is uw fiets gedekt van zodra u uw  woning verlaat. Dus ook op de stoep voor uw deur of als u hem meeneemt naar de andere kant van de wereld.

Spring zorgeloos uw fiets op

Pech, een platte band of een ongeval als u op fietstocht bent? Oef, fietsbijstand van DVV Verzekeringen is er om u te helpen. 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

Goed om te weten:

  • Deze omnium fietsverzekering kan enkel afgesloten worden voor fietsen van maximaal 1 jaar oud.
  • U kan een omnium fietsverzekering nemen voor stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen, Pedelec-fietsen (fietsen met elektrische ondersteuning) en e-bikes tot max. 25 km/u. De andere fietsen, zoals bak- en plooifietsen, vallen niet onder deze verzekering.
  • De fietsomnium komt tussen voor elektrische fietsen tot 25 km/u. Boven deze snelheid kan u intekenen op een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Elektrische Fiets (BA Elektrische Fiets).
  • Uw lichamelijke schade en lichamelijke en materiële schade van de tegenpartij zijn niet gedekt. Daarvoor kan u een Persoonlijke Ongevallenverzekering (voor u) of een familiale verzekering (voor de schade aan de tegenpartij) afsluiten.
  • De exacte premie hangt af van de waarde van uw fiets en van de vaste accessoires die u wil laten verzekeren.
  • Gezien een fiets elk jaar in waarde vermindert,  zal na het eerste jaar voor de terugbetaling een afschrijving worden toegepast van 1,25% per maand.
  • Mountainbikes en racefietsen die niet zijn vastgemaakt aan een vast object, zoals een vast fietsrek, een boom of een ander vast object zijn niet gedekt.
  • Schade aan banden is enkel verzekerd als er ook andere schade is aan de rest van de fiets.
  • Deze omnium fietsverzekering is een verzekeringsproduct van AGA International SA, Belgian Branch. Raadpleeg de algemene voorwaarden (franchise, gedekte goederen, limieten van de dekking enz.) en de commerciële fiche van de DVV omnium fietsverzekering of ga langs bij een DVV-consulent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures.
  • Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht, heeft een duurtijd van 1 jaar en is stilzwijgend verlengbaar tot de fiets 5 jaar oud is of u slachtoffer bent van een totaal verlies.