• My DVV

Reizen

Reisbijstand in het buitenland

Reisbijstand Zorgeloos in het buitenland

45 euro voor uw hele gezin

Gaat u op reis naar het buitenland? Dan kan u al rekenen op reisbijstand voor maar 45 euro per jaar. Voor al uw gezinsleden en uw gezinsauto!

De klok rond bijstand

Bel 0800 93 300 in België of +32 2 286 72 86 in het buitenland voor 24/24 auto-, personen en rechtsbijstand. Zo vertrekt u met een gerust hart op reis.

Bescherming tegen overmacht

Is er een staking op de luchthaven of kan u niet vertrekken door een vulkaanuitbarsting? Geen nood, uw verzekering komt tussen.

Waaruit bestaat de reisbijstand Zorgeloos in het buitenland?

Zorgeloos in het buitenland is de reisbijstandsverzekering voor uw vakantie in het buitenland.
Laat uw auto het plots afweten? Moet u vroeger naar huis omdat één van uw ouders overleden is? Met deze verzekering bieden we u voertuigenbijstand binnen Europa (uitgezonderd België), personenbijstand in de hele wereld (uitgezonderd België) en rechtsbijstand. Voor al uw privéreizen van maximaal 90 opeenvolgende dagen kan u een beroep doen op ons.

Wat is gedekt dankzij deze reisbijstand?

Zorgeloos in het buitenland is een reisbijstandsverzekering die u drievoudige bijstand biedt:

  • autobijstand als u panne of een ongeluk krijgt buiten België
  • personenbijstand als vervroegd terug naar huis moet of als u in het buitenland vast zit
  • rechtsbijstand als u te maken krijg met een conflict in het kader van uw reis in het buitenland

Belangrijk om te weten: deze reisbijstandsverzekering dekt geen medische kosten. Daarvoor moet u intekenen op DVV Assistance.

Franchise

De vermelde limietbedragen zijn van december 2016 en gekoppeld (met uitzondering van Rechtsbijstand) aan de index van de consumptieprijzen.

Uitsluitingen en beperkingen

  • Met Zorgeloos in het buitenland kan u 1 voertuig per gezin verzekeren. 
  • We verlenen geen tussenkomst als u sport beoefent om winstgevende redenen.
  • Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade veroorzaakt op de plaats van bewaring van het voertuig of door de sleper, of in geval van verlies of beschadiging van de inhoud van het voertuig.
  • De bijstand aan voertuigen geldt in alle landen van geografisch Europa: Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Macedonië, Moldavië, Monaco, Montenegro, Noorwegen, Nederland, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije (westelijk gedeelte), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland, Zweden, Zwitserland.
  • De bijstand aan personen geldt wereldwijd.

Goed om te weten

De reisbijstandsverzekering Zorgeloos in het buitenland is een jaarlijkse polis met 30 april als vaste einddatum. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. Ga langs bij een DVV-consulent of bekijk hier:

 

Dit wil u ook weten

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV Verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Ga naar een DVV-consulent in een van onze 316 kantoren.

Kies een consulent