Nu 2 maanden GRATIS* VERZEKERD

OEF! 2 maanden gratis woningverzekering

Wat er ook gebeurt, uw DVV-consulent doet meer voor u

Nu 2 maanden GRATIS* VERZEKERD

Uw consulent doet meer voor u!

De klok rond hulp

Vakantieverblijf gratis mee verzekerd

Cocoon: nu 2 maanden gratis

OEF! Met onze woningverzekering wordt alles voor u geregeld. Ook als het tegenzit!

Teken in vóór 30/4/2018 en geniet van 2 maanden gratis + 10 maanden betalend.

Dit tijdelijke aanbod geldt op de eerste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon.

Wat is een woningverzekering?

Een woningverzekering dekt de schade aan uw woning en inboedel door brand, storm, overstromingen, glasbreuk enz. Vaak worden de termen brand- en woningverzekering door elkaar gebruikt. Nochtans dekt de term woningverzekering beter de lading. De waarborgen zijn namelijk veel ruimer dan alleen brand. Zeker bij DVV Verzekeringen.

De klok rond hulp
Noodnummer nodig? Uw inboedel verhuizen om ergere schade te voorkomen? We regelen het! Meer nog: als u niet meer in uw woning kan, betalen we de slotenmaker.

Vakantieverblijf en gehuurde feestzaal gratis mee verzekerd
Niet alleen uw woning is gedekt, maar ook uw aansprakelijkheid bij schade aan een hotelkamer, vakantiewoning, feestzaal of ander gehuurd verblijf.

6 maanden gratis als u voor het eerst alleen gaat wonen
Gaat u op eigen benen staan? Dan kost Cocoon u de eerste 6 maanden niets! Mooi meegenomen, want zo’n verhuis brengt al genoeg kosten met zich mee.

Welke risico’s dekt de woningverzekering Cocoon?

Met Cocoon van DVV Verzekeringen haalt u een uitgebreide bescherming in huis. Of u nu huurt of eigenaar bent van een appartement of huis, met Cocoon bent u zeker van ruime basiswaarborgen:

schade door brand en aanverwante gevaren zoals blikseminslag of schade aan uw smartphone door inwerking van elektriciteit

schade door storm, hagel, sneeuw en ijsdruk

waterschade als bijvoorbeeld uw buizen of dakbedekking lekken

glasbreuk zoals bij zonnepanelen, flatscreen-tv enz.

schade aan anderen door uw gebouw, bijvoorbeeld door afgewaaide dakpannen

schade door overstroming

Nog een uitgebreidere dekking voor uw thuis?

U kan de basiswaarborgen aanvullen met keuzewaarborgen voor een uitgebreidere dekking. Bijvoorbeeld om ook diefstal of uw tuin te verzekeren.

Uitsluitingen en beperkingen:

  • *2 maanden gratis + 10 betalend op de eerste jaarpremie voor een nieuwe woningverzekering Cocoon onderschreven tussen 22/2/2018 en 30/4/2018. Dit tijdelijke aanbod is geldig met of zonder extra opties op voorwaarde dat DVV Verzekeringen het risico aanvaardt. 
  • Bij glasbreuk zijn led-, lcd- en plasmaschermen gedekt tot 3.309,62 euro.
  • Voor de tussenkomst van de slotenmaker vergoeden we maximaal 252,18 euro.
  • Schade door water dat binnendringt via deuren, vensters, verluchtingsgaten of andere openingen in het gebouw betalen we niet terug.
  • Schade aan reclameborden of andere voorwerpen die buiten liggen zoals speelgoed of trampolines betalen we niet terug. Ook schade aan uw tuin of tuinaccessoires betalen we niet terug. Daarvoor kan u de basiswaarborgen aanvullen met de keuzewaarborg Tuin.

Franchise:

  • Bij Cocoon bedraagt de franchise 255,89 euro.
  • De vermelde limiet- en franchisebedragen zijn van december 2017 en gekoppeld (met uitzondering van Rechtsbijstand) aan de index van de consumptieprijzen.

Goed om te weten:

De woningverzekering Cocoon wordt afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.  Ga langs bij een DVV-consulent. of bekijk hier: