Autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (B.A.) voor zelfstandigen en kleine ondernemers

Autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) voor zelfstandigen en kleine ondernemers: waarom?

De BA autoverzekering van DVV verzekert uw aansprakelijkheid. Als u een ongeval in fout veroorzaakt, vergoeden wij in uw plaats zowel de lichamelijke als de materiële schade aan anderen (mits bepaalde beperkingen). In België is een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid verplicht.

Extra voordelen van de BA autoverzekering bij DVV

DVV Stars

DVV Stars is een getrouwheidsprogramma dat trouwe DVV-cliënten beloont als ze schadevrij rijden. De DVV Stars die u spaart, kunt u gebruiken bij een later schadegeval aan uw auto, uw huis of in uw familiale verzekering.

> Lees meer over de DVV Stars

Drive for Life

Met Drive for Life garandeert DVV u dat wij de verplichte waarborg Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) in uw autoverzekering omwille van uw leeftijd nooit zullen opzeggen. U bent dus levenslang zeker van uw autoverzekering. Drive for Life start op de hoofdvervaldag van uw autoverzekering volgend op uw 60e verjaardag.

> Ontdek de voordelen van Drive for Life

EcoMobility

Bent u milieubewust en rijdt u met een wagen met een lage CO2-uitstoot? Dat willen wij graag aanmoedigen én belonen. Daarom krijgt u een EcoMobility-voordeel: u bespaart tot 20% premiekorting op uw BA autoverzekering.

Deel dit