Omniumverzekering auto voor zelfstandigen en kleine ondernemers

Extra opties bij de omniumverzekering

Een omnium is een bijkomende verzekering die u kunt nemen, bovenop de verplichte autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Met een volledige omniumverzekering vergoedt DVV uw volledige schade aan uw bedrijfsvoertuig, op de franchise na. Daarbovenop kunt u zich extra verzekeren tegen mogelijke risico’s zoals lichamelijke letsels en gerechtskosten.

DVV Assistance

U gaat op reis met de wagen en halverwege laat uw wagen het afweten. Gelukkig bent u dankzij DVV Assistance verzekerd tegen pech onderweg, zowel in België als in het buitenland.

> Lees de pluspunten van DVV Assistance

Verzekering Verkeer

Met de verzekering Verkeer van DVV verzekert u uzelf en uw gezin voor elk verkeersongeval met lichamelijke letsels. Met de meest uitgebreide formule bent u ook verzekerd, welk vervoermiddel u ook gebruikt: auto, fiets, moto, openbaar vervoer en zelfs te voet.

> Ontdek de voordelen van de verzekering Verkeer

Rechtsbijstandverzekering Auto

Bij een ongeval met uw bedrijfswagen is het niet altijd duidelijk wie aansprakelijk is of zijn er discussies over de schadevergoeding. De Rechtsbijstandverzekering van DVV helpt u dan. Bij een discussie over een schadegeval verdedigt DVV uw belangen, als het moet tot in de rechtbank.

> Lees de voordelen van de Rechtsbijstandverzekering Auto

Deel dit