• Blog
  • Contact
  • Wie zijn wij ?
  • Klachten
  • Jobs
  • MyDVV

Over DVV verzekeringen

Wie zijn wij?

DVV verzekeringen: echte mensen die goed voor je zorgen!

Iedereen is anders en geen twee levens zijn hetzelfde. Daarom doen meer dan 650 DVV-consulenten er alles aan om goed voor je te zorgen. Elke seconde van elke dag. Want wanneer het erop aankomt, wil je geholpen worden door een echte mens. Niet de zoveelste expert. Dat is wat DVV uniek maakt.

Consulenten die echt dicht bij je staan. Die je snel uit de nood helpen. Die je begeleiden in je dagelijkse beslissingen voor je verzekeringen of in je zoektocht naar de beleggingsverzekering die bij je past. Een omgeving waarin je je thuis voelt omdat je de mensen kent waarmee je praat, en zij jou.

Meer dan 650 ondernemers om je te helpen, te steunen en te begeleiden

Ondernemer zijn betekent jezelf elke dag hart en ziel te investeren om je activiteit te ontwikkelen en je projecten te laten groeien. Om je te ondersteunen, rekent het DVV netwerk op meer dan 650 zelfstandige consulenten. Want wie kan beter een ondernemer begeleiden dan een andere ondernemer?

De nabijheid van onze consulenten, hun engagement en hun expertise zorgen ervoor dat onze klanten bijzonder tevreden zijn, met een tevredenheidsscore van 95%.

DVV verzekeringen: een buitengewoon verhaal

DVV heeft meer dan 90 jaar ervaring in verzekeren. Ons verhaal begint in 1929, toen we nog Centrale Volksverzekeringen heetten. In de loop der jaren bouwden we een uniek lokaal merk met een menselijke touch gebaseerd op expertise. De DVV-consulenten en hun collega’s mogen er oprecht trots op zijn.

Hulp nodig? Contacteer ons.

Op jouw maat, want geen twee levens zijn hetzelfde

Voor je beroepsactiviteit of je familie vind je bij ons wat je zoekt. Ontdek ons aanbod:

Advies nodig? Je DVV-consulent is er voor je. Zodat je verzekerd bent van een gerust gevoel!

DVV-nieuwsbrief

Je e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in je buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op je in meer dan 290 kantoren.

Kies een consulent