• Contact
  • Wie zijn wij ?
  • Klachten
  • Jobs
  • MyDVV

Over DVV verzekeringen

Wie zijn wij?

DVV verzekeringen: echte mensen die goed voor u zorgen!

Iedereen is anders en geen twee levens zijn hetzelfde. Daarom doen meer dan 650 DVV-consulenten er alles aan om goed voor u te zorgen. Elke seconde van elke dag. Want wanneer het erop aankomt, wil u geholpen worden door een echte mens. Niet de zoveelste expert. Dat is wat DVV uniek maakt.

Consulenten die echt dicht bij u staan. Die u snel uit de nood helpen. Die u begeleiden in uw dagelijkse beslissingen voor uw verzekeringen of in uw zoektocht naar de beleggingsverzekering die bij u past. Een omgeving waarin u zich thuis voelt omdat u de mensen kent waarmee u praat, en zij u.

Meer dan 650 ondernemers om u te helpen, te steunen en te begeleiden

Ondernemer zijn betekent jezelf elke dag hart en ziel te investeren om je activiteit te ontwikkelen en je projecten te laten groeien. Om u te ondersteunen, rekent het DVV netwerk op meer dan 650 zelfstandige consulenten. Want wie kan beter een ondernemer begeleiden dan een andere ondernemer?

De nabijheid van onze consulenten, hun engagement en hun expertise zorgen ervoor dat onze klanten bijzonder tevreden zijn, met een tevredenheidsscore van 95%.

DVV verzekeringen: een buitengewoon verhaal

DVV heeft meer dan 90 jaar ervaring in verzekeren. Ons verhaal begint in 1929, toen we nog Centrale Volksverzekeringen heetten. In de loop der jaren bouwden we een uniek lokaal merk met een menselijke touch gebaseerd op expertise. De DVV-consulenten en hun collega’s mogen er oprecht trots op zijn.

Hulp nodig? Contacteer ons.

Op uw maat want geen twee levens zijn hetzelfde

Voor uw beroepsactiviteit of uw familie vindt u bij ons wat u zoekt. Ontdek ons aanbod:

Advies nodig? Uw DVV-consulent is er voor u. Zodat u verzekerd bent van een gerust gevoel!

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in uw buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op u in meer dan 350 kantoren.

Kies een consulent