• MyDVV

OniVa+ BV

Contactgegevens

Heuveneindeweg 9 B
3520 ZONHOVEN
Vind ons op Google Maps

Maak een afspraak

Openingsuren

Openingsuren

Ma 09.00 - 12.15 14.00 - 17.00
Di 09.00 - 12.15 14.00 - 17.00
Wo 09.00 - 12.15
Do 09.00 - 12.15 14.00 - 17.00
Vr 09.00 - 12.15 14.00 - 17.00
Za Gesloten
Zo Gesloten

Op afspraak

Maak gerust een afspraak met de consulent van dit kantoor.
Dit kan:

U zoekt andere mogelijkheden voor een afspraak?
We hebben andere kantoren.


Wij gaan voor onze klanten!

Wij zijn één van de grootste DVV-kantoren met meer dan 4000 gezinnen en bedrijven als klant. Wij bedienen bovendien het kmo-cliënteel van Belfius voor een groot deel van Limburg. Dit is geen toeval. Toch blijven we er met ons team een punt van maken om 24 uur op 24 persoonlijk bereikbaar te zijn. Ons professioneel en ervaren team is er helemaal op georganiseerd om onze slogan - Oniva, we gaan er voor - iedere dag opnieuw weer waar te maken en dag en nacht voor u klaar te staan. Koen Beelen, John Beelen, Stefan Peeters, Ruben Schoofs, Yves Indeherberge, Dimitri Jacobs en Liselotte Degraen

Producten & diensten

Uw auto of (motor)fiets

Een verzekering nodig voor uw auto, fiets, motor of camper? U vindt bij ons vast wat u zoekt. Mooi meegenomen: wat er ook gebeurt, we doen altijd meer voor u.

Uw woning

Uw thuis verdient de juiste bescherming. Daarom vindt u bij ons woningverzekeringen, woonkredieten en schuldsaldoverzekeringen, helemaal op uw maat!

Uw gezin

Kleine en grote ongelukjes gebeuren, zoveel is zeker. Gelukkig kan u met een familiale verzekering of een verzekering voor lichamelijke ongevallen de financiële gevolgen beperken.

Sparen en beleggen

Pensioensparen, beleggen of sparen voor uw (klein)kinderen? Bij DVV hebt u de keuze uit verschillende oplossingen. En het advies krijgt u er van ons gratis bovenop!

Uw bedrijf

Wil u uw zaak, bedrijfswagen, uzelf of uw personeel goed beschermen? Spring gerust binnen, we zorgen voor de juiste verzekering.

Bijstand bij schade

Hebt u schade of krijgt u te maken met een noodgeval? We zijn er voor u. Als ons kantoor gesloten is, kan u terecht op een speciaal nummer. De klok rond!

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Ga naar een DVV-consulent in een van onze 316 kantoren.

Kies een consulent