• Contact
  • Wie zijn wij?
  • Klachten
  • Jobs
  • MyDVV

Beleggen

4 beleggersprofielen

Uw beleggersprofiel

Bent u bereid om risico’s te nemen als u uw geld belegt? Of verkiest u de zekerheid dat u minstens uw spaargeld terug krijgt? Dat zijn belangrijke vragen als u belegt. Daarom zal uw DVV-consulent samen met u uw beleggersprofiel bepalen. Dat profiel wordt opgesteld op basis van informatie over uw kennis en ervaring, uw financiële situatie en uw houding tegenover risico en rendement. 

Defensief profiel

Als u een defensief profiel hebt, is veiligheid voor u heel belangrijk. Kapitaalbescherming en een vast rendement, dat is wat voor u telt. U verkiest met andere woorden de zekerheid dat u uw geld recupereert boven een mogelijk hoger rendement. 

Neutraal profiel

Hebt u een neutraal profiel? Dan bent u bereid om enig risico te nemen om uw rendement te verhogen, maar slechts in beperkte mate. We zullen dan inzetten op producten die weinig schommelingen vertonen.

Evenwichtig profiel

Bij een evenwichtig profiel zijn zowel het rendement als de beperking van de risico’s belangrijk. Meer risico nemen voor een potentieel hoger rendement kan dus voor u, maar niet in die mate dat de spaar- en beleggingsverzekeringen sterk in waarde kunnen dalen. 

Dynamisch profiel

Hebt u een dynamisch profiel? Dan is voor u een zo hoog mogelijk potentieel rendement belangrijk, zelfs als dat minder zekerheid inhoudt. U durft dus uitgesproken risico’s te nemen, zelfs in die mate dat de spaar- en beleggingsverzekeringen sterk in waarde kunnen dalen.

Uw DVV-consulent helpt u!

Nog vragen over uw beleggersprofiel? Ga langs bij een DVV-consulent in uw buurt. Zij of hij is er voor u!

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in uw buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op u in meer dan 350 kantoren.

Kies een consulent