• My DVV

Over DVV Verzekeringen

Wie zijn wij?

DVV Verzekeringen wil een goeie buur zijn voor u

Misschien hebt u het geluk een goeie buur te hebben. Een buur die u snel helpt aan een paar eieren of die er voor u is als het eens tegenzit. Zo’n buur wil DVV Verzekeringen ook zijn voor u. Dankzij onze meer dan 300 kantoren zijn we altijd dichtbij. U kan dus makkelijk binnenlopen bij uw DVV-consulent. Bij een nood- of schadegeval, maar ook om gewoon eens goeiedag te zeggen. De koffie staat altijd klaar! 

U kan op ons vertrouwen
DVV heeft meer dan 90 jaar ervaring in verzekeringen. Tot in 1929 gaan we terug, toen nog onder de naam Centrale Volksverzekering. Dankzij die vele jaren weten we wat u nodig hebt. 

We regelen het voor u
Stel dat u betrokken bent bij een ongeval. Gelukkig is uw DVV-consulent er dan voor u. Zo bent u zeker van een betrouwbaar advies en een snelle afhandeling van uw dossier. Hebt u recht op een vergoeding? Reken op een vlekkeloze service en een snelle uitbetaling. Ontdek alle voordelen van de DVV-consulent.

Op maat van al uw plannen en dromen
Zoekt u een oplossing in verzekeren, sparen of beleggen voor uw gezin? Of bent u zelfstandig ondernemer, bedrijfsleider of verantwoordelijke van een vereniging? U vindt bij ons zeker wat u zoekt. Ontdek ons aanbod voor:

Advies nodig? Uw DVV-consulent helpt u. Zo bent u helemaal gerust!

DVV-nieuwsbrief

Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV Verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Ga naar een DVV-consulent in een van onze 316 kantoren.

Kies een consulent