• Blog
  • Contact
  • Wie zijn wij?
  • Klachten
  • Jobs
  • MyDVV

Auto

Mini Omnium, de ideale oplossing voor een auto van een paar jaar oud

De Mini Omnium is een optie van de autoverzekering Mobility

Expertise max. 48 uur na aangifte van het schadegeval en snelle terugbetaling

De Mini Omniumverzekering dekt je auto wereldwijd

Vervangwagen bij diefstal gedurende 21 dagen

Vooraleer je een verzekering afsluit, raden we je aan het informatiedocument over de autoverzekering Mobility te lezen.

Wat dekt de Mini Omniumverzekering?

De DVV Mini Omnium vergoedt je bij schade aan je voertuig, veroorzaakt door een onvoorziene gebeurtenis:

Diefstal (van de auto, de nummerplaat of het gelijkvormigheidsattest) of schade door poging tot diefstal

Brand, explosie, steekvlammen, bliksem, enz.

Glasbreuk (voorruit, achterruit, dakraam en schade als gevolg van glasbreuk)

Natuurkrachten en bijkomende gevaren (storm, hagel, kettingbotsing, botsing met dieren, marters enz.)

Wat is onder andere niet gedekt?

Als je auto wordt gestolen, is de schade niet verzekerd als het voertuig niet correct werd vergrendeld.

Breuk van gepantserde ramen en dubbele beglazing is niet gedekt.

Schade aan de binnenbekleding door verschroeiing (brand zonder vuur) is niet gedekt.

De Mini Omnium dekt geen schade aan je eigen voertuig. Hiervoor heb je een Full Omnium-verzekering nodig, die de materiële schade aan je voertuig dekt.

Elke verzekering houdt limieten en uitsluitingen in, zowel voor de basiswaarborgen als voor de bijkomende waarborgen. Je kan de volledige lijst terugvinden in het Informatiedocument over de autoverzekering Mobility (IPID) en in de Algemene voorwaarden van de autoverzekering Mobility.

Heb je vragen over de Mini Omniumverzekering?

De Mini Omnium dekt de schade die veroorzaakt wordt door een onvoorziene gebeurtenis (brand, diefstal, hagel, kettingbotsing, steenmarter, natuurramp enz.). De Full Omnium omvat alle waarborgen van de Mini Omnium en dekt ook de materiële schade aan je voertuig, bijvoorbeeld ten gevolge van een ongeluk waar je in fout bent of een daad van vandalisme

De Mini Omnium (of gedeeltelijke omnium) is aan te raden voor een recente tweedehandswagen of een wagen die meer dan 5 jaar oud is. Het is een goed compromis tussen de BA-autoverzekering en de Full Omnium.

De Mini Omnium is een goed compromis tussen de BA-autoverzekering en de Full Omnium. Ze omvat alle BA-waarborgen en dekt de schade aan je eigen voertuig die door een onvoorziene gebeurtenis wordt veroorzaakt. Bovendien is de Mini Omnium goedkoper dan de Full Omnium.

Ja, de Mini Omnium dekt je wagen bij diefstal. DVV verzekeringen vergoedt je indien je binnen 15 dagen je voertuig niet hebt teruggevonden en teruggekregen en je krijgt gedurende max. 21 dagen een vervangwagen.

De Mini Omnium dekt glasbreuk in de voorruit, de zijruiten en de achterruit, alsook in het glazen gedeelte van het schuifdak in geval van gedeeltelijke schade aan het voertuig, met uitzondering van dubbele beglazing of kogelvrij glas. Bovendien is ook de schade aan je voertuig veroorzaakt door glasbreuk gedekt.

Je wagen is wereldwijd verzekerd. Of je nu in België, Europa of in de rest van de wereld bent, je bent verzekerd dankzij de Mini Omnium.

Volg deze 5 stappen in geval van een auto-ongeluk

Goed om te weten

Heb je een klacht? Je DVV-consulent, de dienst Klachtenbeheer en de Ombudsman van de Verzekeringen zijn er om je te helpen. Hoe dien je een klacht in?

Gewoon goeie service

Bij DVV is verzekeren in de eerste plaats een service. Dagelijks maken meer dan 1.000 DVV-consulenten tijd voor je vrij. Wanneer je dat echt nodig hebt, bijvoorbeeld in geval van schade. Je consulent volgt je dossier dus persoonlijk van A tot Z. En dat is geruststellend!

De autoverzekering Mobility is een verzekeringsproduct van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE70 0689 0667 8225, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.

DVV-nieuwsbrief

Je e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor de nieuwsbrief van DVV verzekeringen.

Een vraag?
Hulp nodig?

Contacteer een DVV-consulent in je buurt. Meer dan 1.000 consulenten wachten op je in meer dan 290 kantoren.

Kies een consulent